Silver båtar

Finska båtföretaget Silver tillverkar båtar som passar dig som gillar fiske, vill åka på nöjesturer eller för transport. Båtarna tillverkas i olika material och finns i helaluminium, glasfiber eller det extremt tåliga Alufibre som är lätt att underhålla och inte bleknar i solljus. Är du osäker på vilken båt du behöver för dina behov? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt modell för dina behov. 

Vad gör Silver för båtar?

Finska Silver gör kvalitetscertifierade motorbåtar tillverkade i helaluminium, glasfiber och AluFibre sedan början av 1990-talet. Båtarna är hållbara, praktiska och trygga motorbåtar anpassade till Nordeuropas krävande förhållanden.

Helaluminium båtar

Silvers slitstarka och lättskötta båtar i helaluminium är gjorda för året om bruk och passar i alla väderförhållanden.

Glasfiber båtar

Skroven i Silvers glasfiberbåtar är byggda i en unik svensk Petestep-teknologi där stegen leder vattenmassan ner och sedan bakåt. Detta ger båten mer lyft och framåtriktad kraft vilket leder till att båtarna blir torra från vattenstänk och går mjukt och tyst i sjö. Tack vare att skroven avlägsnar friktion minskar dessutom energiutsläppen. Läs mer om glasfiberseriens nyaste tillskott.

AluFibre

Med Marinaluminiumskrov och glasfiberinredning blir Silvers AluFibre-båtar extremt tåliga. De är lätta att underhålla, bleknar inte av solljus. Skrovets struktur bidrar till tysta båtar och bottensvetsade steglister minskar friktionen och gör att båten lutar mindre än andra båtar vid höga hastigheter vilket gör båtarna mer bränsleeffektiva. Läs mer om AluFibre.

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Silver Hawk BR

  Silver Hawk BR

  Från 319 900,00 kr
 2. Silver Puma BRZ

  Silver Puma BRZ

  Från 329 900,00 kr
 3. SILVER SHARK CCX

  SILVER SHARK CCX

  Från 379 900,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Finansering

Om du behöver hjälp med att finansiera ditt köp så erbjuder vi förmånliga lösningar i samarbete med Wasa Kredit och Swedbank. Det ska inte vara omöjligt att ha råd med sin dröm.

Frågor eller funderingar?

Om det är något du undrar över en speciell produkt, eller bara vill ha tips och råd kring vad som passar just dig och dina önskemål, så är det bara att du hör av dig. Vi har full koll på vårat sortiment.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.