Terhi båtar

Varför ska jag välja båt från Terhi?

Finska Terhi är kända för att göra Långlivade och lättskötta båtar av hållbar, slagtålig och väderbeständig ABS-plast. Hör av dig så hjälper vi dig hitta rätt båt för dina behov.

Vilka modeller har Terhi?

Terhi gör både roddbåtar och motorbåtar. Du kan välja mellan rorkultsstyrning, styrkonsol och ratt. Båtarna formas av ett yttre och ett inre skrov. Tomrummet mellan de två vakuumformade yttre skroven fylls med polyuretanskum som inte tar åt sig vatten. Det stärker dessutom båtens konstruktion då det ger ökad flytkraft och dämpar skrovljud.

Vem passar Terhis båtar?

En Terhi-båt passar både för nöjesturer och familjeturer. En ABS-båt från Terhi är beständiga och slagtåliga vilket gör dem säkra för hela familjen. Terhi har även en serie båtar anpassade för fiske. Bland annat hyllar fiskare Terhi Nordic 6020, läs mer om den här.  

 

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 17

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 17

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Finansering

Om du behöver hjälp med att finansiera ditt köp så erbjuder vi förmånliga lösningar i samarbete med Wasa Kredit och Swedbank. Det ska inte vara omöjligt att ha råd med sin dröm.

Frågor eller funderingar?

Om det är något du undrar över en speciell produkt, eller bara vill ha tips och råd kring vad som passar just dig och dina önskemål, så är det bara att du hör av dig. Vi har full koll på vårat sortiment.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.