SILVER SHARK CCX

Från 379 900,00 kr
Endast %1 kvar
SKU
SILVER SHARK CCX

Silver-modellseriens enda båt med mittpulpet, Shark CCX, är ett tryggt och hållbart alternativ i helaluminium. Shark CCX kan mångsidigt användas för olika bruk. Tack vare sitt aluminiumskrov kan båten användas året runt.

Behöver du hjälp?

Ring eller skicka ett e-postmeddelande till någon av oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Få offert på denna produkt

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig med en offert på denna produkt.

Fyll i formulär

Handla tryggt!

Hos oss handlar du alltid tryggt och behöver du hjälp med finansiering finns vi här för dig.

Finansiering

Silver Shark CCX, som lanserades inför säsong 2021, är en stryktålig fritidsbåt helt i aluminium och Silver-modellprogrammets enda båtmodell med mittpulpet. 

Mittpulpeten gör det enkelt att röra sig i båten samt utföra olika manövreringar vid t.ex. fiske eller transport. Båten är tillverkad helt i aluminium liksom övriga X-seriens båtar, med undantag av glasfiberkonsolen. Behoven vid sportfiske och båtens mångsidighet har framförallt betonats vid framtagandet av båten.

Shark CCX:s skrov följer Silvers nya designform. Skrovet är tillverkat med Silvers väl beprövade sidopontonskonstruktion, vars fördelar är en mycket styv, tyst och hållbar struktur. Båten är mjuk att köra även i hård sjö och tack vare den nya köllisten rör den sig lätt även på trailerrullarna. Med en båt i helaluminium är det tryggt att ta i land även vid steniga naturhamnar och den lämpar sig bra för bruk året om.

Båtens breda styrpulpet med hög vindruta i glas ger ett bra skydd både för förare och passagerare. Det finns gott om utrymme för flera kartplotter och tack vare vindrutan av äkta glas är det möjligt att förse båten med en vindrutetorkare. Durken är av hållbar durkplåt i aluminium och aluminiumräckena runt båten garanterar förutom ökad trygghet, även goda fästpunkter för spön och fiskeriggar. Som extra tillbehör till båten finns att få t.ex. ett brett urval av fiskeutrustning. I båtens standardpris ingår bl.a. en 9-tums Raymarine Axiom+ kartplotter, som även inkluderar ett valfritt Lighthouse-sjökort (ett land, nedladdas), akterns aluminiumbänk med integrerad vattenskidbåge, en klaffbänk i aluminium på vardera sida om akterbänken samt akterns tilltagna badplattformar i aluminium. Badplattformarna tillsammans med akterbänken och klaffbänkarna, bildar ett stort enhetligt däck i aktern, som lämpar sig speciellt bra för t.ex. spöfiske.

Mer information
Tekniska detaljer

SILVER SHARK CCX

Längd
585 cm
Bredd
224 cm
Vikt
710 kg
Motor
80–140 hk
Akterspegelns höjd
630 mm
Självlänsande
Styrpulpet
Glasfiber
Räcken
Aluminium
Flytmaterial
Polyuretan
Däck
Aluminium
Vindruta
Glas
Bränsletank
130 l
Standardutrustning
Aluminiumdurk
Badplattformar
Badstege
Bränslefilter
Elektrisk länspump
Eluttag
Fast bränsletank 130 liter
Fotstöd (alum.skiva)
Förvaringsfack i styrpulpet
Givarstativ + stativets glidskena
Hydraulisk styrning
Klaffbänkar i aktern, alum. 2 st.
Konstruktion enligt CE-normer och självlänsande öppna ytor
Lighthouse-sjökort (ett valfritt land, nedladdas)
Lådor för ankare/förtöjningslinor i fören och aktern
Mugghållare Navigationsljus
NMEA-nätverk
Offshore-komfortstolar 2 st.
Raymarine Axiom+ 9 RV -kartplotter + CPT-S -givare
Sidoräcken, alum. Ø 30 mm
Skumsläckare
Stävögla på framdäck (Klass 3 godkänd)
Trailerkrok i fören och aktern
Vattenskidbåge, integrerad i mittersta akterbänkens ryggstöd

Försäkring för båda nya och begagnade båtar

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt försäkring på din nya eller begagnad båt, vattenskoter och snöskoter. Vi hjälper dig även att kolla om du är rätt försäkrad idag eller har möjlighet till en lägre premie. Alla vet att olyckor kan hända och det är snabbt.

Därför är det extra viktigt att ha en bra försäkring om olyckan skulle drabba just dig. Gestrike Marincenter är ombud för Svedea försäkringsbolag vilket är ett försäkringsbolag som har specialiserat sig på försäkringar för nya eller begagnade båtar, vattenskoter och snöskotrar. Detta innebär att du, redan från första dagen du blir båtägare, kan försäkra din båt hos oss. Vi hjälper dig att välja mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL. Enkelt, eller hur?

Ombud för Svedea

Enligt Svenskt Kvalitetsindex så har Svedea Sveriges nöjdaste kunder både 2019 och 2020. Du har dessutom möjlighet att själv välja hur du vill förvara, skydda, transportera etc din båt och därmed påverka priset. Vi på Gestrike marincenter kan varmt rekommendera Svedea som försäkringsbolag för din båt.

Läs mer här på Svedeas hemsida.

Beräkna försäkringspremie

På Svedeas hemsida kan du räkna ut din premie och direkt se vad din försäkring kostar. Välj mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL som täcker de flesta båtägares behov och är anpassade efter svenska förhållanden.

Klicka här för att göra en beräkning.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.