Silver Puma BRZ

Från 329 900,00 kr
Endast %1 kvar
SKU
SPUBRZ

Silver-glasfiberseriens nykomling, Puma BRz, är ett kraftfullt men kompakt paket, som kombinerar utmärkta köregenskaper med ett snärtigt utseende. Njut av den vackra sommardagen, kör ut till en närliggande holme för picnic eller packa med vattenskidorna och spendera en dag i vattnets tecken - allt detta och mer lämpar sig nya Puman till.

Behöver du hjälp?

Ring eller skicka ett e-postmeddelande till någon av oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Få offert på denna produkt

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig med en offert på denna produkt.

Fyll i formulär

Handla tryggt!

Hos oss handlar du alltid tryggt och behöver du hjälp med finansiering finns vi här för dig.

Finansiering

Ett kraftfullt paket i kompakt format

Silver -glasfiberserien kompletteras våren 2021 med en till bow rider, Puma BRz. Detta knappt sex meter långa kraftfulla paket är Z-seriens minsta båtmodell, och placerar sig därmed i den populära kategorin för båtar under 6 meter. Designmässigt fortsätter Puma BRz den prisbelönta linjen som är bekant från Z-serien. Pumas storebror Tiger DCz kammade hem två högt värdesatta vinster inom båtbranschen; den har tilldelats priserna 'European Powerboat of the year 2020' och 'Best of Boats 2019'.

Trots sin mindre storlek uppnår Puma en större båts bekvämligheter. Upp till sju vuxna reser bekvämt i båten, körandet är balanserat, bekvämt och lätt, samtidigt som styrkänslan är optimal. Föraren och kartläsaren sitter bekvämt i komfortstolar. För umgänge vid bryggan eller stranden kan stolarna svängas om och bildar en trivsam sittgrupp tillsammans med soffbänken i aktern. Med ett bord som finns att köpa som extra tillbehör, spenderar man lätt en skön sommarkväll ombord. Båten kan utrustas med ett akterkapell och inuti soffan kan ett kylskåp placeras för att hålla mat och dryck kallt under utfärden. Kylskåp och akterkapell är extra tillbehör.

Puma BRz har utmärkta förvaringsutrymmen med tanke på sin kompakta storlek. Större bagage, en wakeboard eller vattenskidor kan förvaras i akterbänken, och bänkarna i förens öppna utrymme rymmer veckoslutets matuppköp. I den rymliga förvaringslådan i kartläsarens pulpet kan mindre saker förvaras i skydd för väder och vind. Förvaringsboxar för förtöjningslinor och ankare finns i båtens för och akter. Puma har även, som bekant från de större båtarna, egna förvaringsboxar för fendrar. Förvaringsboxarna är placerade i båtens akterhörn, ett utrymme som ofta blir outnyttjat på båtar. De separata förvaringsboxarna underlättar vid ilandstigningen då fendrarna alltid finns lättillgängliga på sina egna platser.

Som bekant från de övriga Z-seriens båtar, har även Puma en strömlinjeformad vindruta i glas som sträcker sig långt ut längs med sidorna. Den långa vindrutan ger extra bra vindskydd och gör att föraren har god sikt i alla väderförhållanden. Vindrutan i glas möjliggör användning av vindrutetorkare (tillbehör). Vindrutan har en svart, elegant och robust ram. Styrpulpeten har designats med både stil och ergonomi i åtanke, körpositionen och sikten är god vare sig båten körs sittande eller stående och alla kontroller är placerade nära till hands. Dörren mellan styrpulpeten och kartläsaren håller vinddraget borta från passagerarutrymmet.

De stadiga, till standardutrustningen tillhörande räckena i fören underlättar ombordstigning och skapar trygghet då man rör sig ombord. Även ombordstigning via aktern går lätt via de rymliga badplattformarna. På badplattformarna finns utrymme att ta på sig vattensportutrustning och längs simstegen kan du bekvämt återvända till båten. Puma BRz lämpar sig som stug- och dagsutfärdsbåt men passar också utmärkt för vattensportare. Puma BRz:s skrov utan steglister skapar mjuka och behagliga åkturer. Båten kan förses med en 80–115 hk motor. 

I den kompakta Bow Ridern har man lyckats få med allt man behöver för dagsturer till sjöss. Utöver den omfattande standardutrustningen kan Puma utrustas till att passa just ditt egna användningssyfte m.h.a. ett brett utbud av extra tillbehör. Till båten finns att få en förmånligare Comfort Pack eller en mer omfattande Premium Pack, vars utrustning fyller även de mest krävande kriterierna.

Båten lanseras virtuellt i mitten av Februari.

Mer information
Tekniska detaljer
Längd
5,85 m
Bredd
2,16 m
Vikt
750 kg
Antal personer
7
Motor
80-115 hk
Godkännande
CE/C
Skrov
GRP
Sittlådor
GRP
Styrpulpet
GRP
Vindruta
Glas
Bränsletank
120 L

Försäkring för båda nya och begagnade båtar

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt försäkring på din nya eller begagnad båt, vattenskoter och snöskoter. Vi hjälper dig även att kolla om du är rätt försäkrad idag eller har möjlighet till en lägre premie. Alla vet att olyckor kan hända och det är snabbt.

Därför är det extra viktigt att ha en bra försäkring om olyckan skulle drabba just dig. Gestrike Marincenter är ombud för Svedea försäkringsbolag vilket är ett försäkringsbolag som har specialiserat sig på försäkringar för nya eller begagnade båtar, vattenskoter och snöskotrar. Detta innebär att du, redan från första dagen du blir båtägare, kan försäkra din båt hos oss. Vi hjälper dig att välja mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL. Enkelt, eller hur?

Ombud för Svedea

Enligt Svenskt Kvalitetsindex så har Svedea Sveriges nöjdaste kunder både 2019 och 2020. Du har dessutom möjlighet att själv välja hur du vill förvara, skydda, transportera etc din båt och därmed påverka priset. Vi på Gestrike marincenter kan varmt rekommendera Svedea som försäkringsbolag för din båt.

Läs mer här på Svedeas hemsida.

Beräkna försäkringspremie

På Svedeas hemsida kan du räkna ut din premie och direkt se vad din försäkring kostar. Välj mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL som täcker de flesta båtägares behov och är anpassade efter svenska förhållanden.

Klicka här för att göra en beräkning.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.