Highfield båtar

Oavsett om du är ute efter en båt för vattensport, dykning, räddningsinsatser eller utforskning, så ger Highfields RIB-båt med aluminiumskrov dig den optimala kombinationen av styrka och prestanda för att möta dina behov på vattnet.

 

Vad gör Highfield för båtar?

Highfield tillverkar RIB-båtar och RIB-jollar med aluminiumskrov. Båtarna passar både familjer, båtklubbar och räddningstjänster. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hållbara och miljövänliga båtar

Aluminiumskrovet gör att Highfield-båtarna väger lite. Den lätta vikten gör att mindre motorer krävs för att driva båtarna vilket leder till lägre bränsleförbrukning och minskat koldioxidutsläpp. Aluminium är ett material som kan återvinnas oändligt utan att tappa förlust i kvalitet. Återvinning av materialet kräver bara fem procent av den energi som används för att tillverka ny aluminium.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 27

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 27

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Finansering

Om du behöver hjälp med att finansiera ditt köp så erbjuder vi förmånliga lösningar i samarbete med Wasa Kredit och Swedbank. Det ska inte vara omöjligt att ha råd med sin dröm.

Frågor eller funderingar?

Om det är något du undrar över en speciell produkt, eller bara vill ha tips och råd kring vad som passar just dig och dina önskemål, så är det bara att du hör av dig. Vi har full koll på vårat sortiment.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.