Vi hjälper med din båtdröm

Finansiering

Alternativ för finansiering

Att investera i en ny båt är en stor investering. Behöver du hjälp med finnanseringen så har vi avtalat fram bra villkor med Wasa Kredit och Swedbank. Med Wasa Kredit eller Swedbank Finans får du en trygg och stabil finansiering av din båt. om du har frågor eller funderingar kring finansiering så hjälper vi dig gärna. Kontakta då oss på Gestrike marincenter så bokar vi en tid och diskuterar fram en lösning.

gestrikemarincenter-wasakredit

Finansiering via Wasa Kredit

Låna upp till 400 000 kronor utan säkerhet och välj en återbetalningstid som passar dig upp till 144 månader. Du kan även ansöka om lån med en medsökande. Det ökar dina chanser att få lånet beviljat och kan även ge bättre villkor. Båda har då ansvar för återbetalningen.

Kortkrediter: Upp till 100.000kr.

Förmånlig finansieringslösning för tjänster och köp i butiken.

Delbetala räntefritt upp till 24 månader, på båtmotor, båttrailer och tillbehör.

gestrikemarincenter-swedbank

Finansiering via Swedbank Finans

Köper du båt eller snöskoter av oss på Gestrike Marincenter så hjälper vi dig med en finansieringslösning, då kan du låna upp till 80 procent av priset på objektet, resterande 20 procent betalar du kontant eller i form av inbyte.

Tillsammans med dig lägger vi upp en amorteringsplan på 60-180 månader som är anpassad till lånets storlek samt till objektets modell och ålder. Du kan lösa lånet i förtid eller göra extra amorteringar utan kostnad.

Här kan du göra en snabb uträkning på en ungefärlig kostnad via Swedbank Finans.

Handla tryggt

Vi är medlem i branchens riksförbund SweBoat. Detta innebär att vi följer branchens riktlinjer kring våra tjänster och produkter.

Läs mer på SweBoats hemsida.

Försäkra ditt köp

Vi är ombud för Svedea försäkringsbolag som specialiserar sig på försäkringar för nya och begagnade båtar.

Läs mer om våra försäkringar här.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.