Förvara din båt tryggt och enkelt

Vinterförvaring

Våra förvaringsalternativ

Vi på Gestrike Marincenter erbjuder vinterförvaring av båt, vattenskoter, husvagn, husbil och motorcykel. Vår inhägnade tomt är uppkopplad med kameraövervakning till Securitas. Vi har cirka 40 platser inomhus och 100 utomhus. Efterfrågan på vinterplats är stor, så boka i tid om du vill försäkra dig om en trygg förvaring för din ögonsten.


  • Egen båtvagn/trailer krävs för att vi ska kunna förvara din båt inomhus. Vagnen ska vara i gott skick.
  • Kunden ansvarar själv för dynor, kapell, överdrag och värdesaker som lämnas i båten.
  • Vi ansvarar inte för fel som uppkommer under vintern pga stillastående eller fel som fanns när båten lämnades in för förvaring.

Båt, vinterperioden

Uppställning vanligtvis September - Maj

Vi erbjuder övervakad vinterförvaring av båt, vattenskoter, husvagn, husbil, motorcykel. Se prisberäkning nedan.

Pris:

Inplastning av båt, inkl materiel, längd x (bredd + 0,5m) 340:-/kvm

Vinterplats i ouppvärmd hall med motor, längd x (bredd + 0,5m) 420:-)/kvm

 

Båt, sommarperioden

Uppställning vanligtvis Juni - Augusti

Blev sommaren inte som planerad och du behöver förvara båten sommartid så löser vi det. Välkommen att kontakta oss så ordnar vi det.

Pris:
Offert på begäran

MC

Uppställning vanligtvis September - Maj

Har du behov att förvara exempelvis en motorcykel över vintern så är våra övervakade och säkra lokaler rätt plats.

Pris:
3000kr

Vattenskoter

Uppställning vanligtvis September - Maj

Förvara din vattenskoter hos oss under vintern. Vi tar hand om din vattenskoter i säkra och övervakade lokaler under hela vintern

Pris:
4500kr

Bil

Uppställning vanligtvis September - Maj

Vi älskar båtar men även en bil behöver ibland förvaras på ett tryggt och säkert vis. I vår stora hall för vinterförvaring finns det även plats för din pärla under vinterhalvåret.

Pris:
5000kr

Trailer

Uppställning under sommaren

Bästa tiden på året. Båten är i sjön och livet leker. Men vart gör du av trailern under sommaren? Vi tar hand om det i våra säkra och övervakade områden för förvaring.

Pris:
1000kr

Om förvaringen

I vinterplats av båt ingår förvaring i kall hall eller inplastning utomhus. Eventuell kostnad för konservering m.m. tillkommer.

Du som har vinterplats hos oss måste ha din ögonsten helförsäkrad. Svedea lämnar 10% på premien om du anmäler att båten står hos oss under vintern.

Vi börjar normalt att ta emot vinterförvaringar i augusti/september och sjösättning börjar ske i samband med islossning ca april/maj (beroende på väder och isläge).

Servicekostnad faktureras 10 dagar netto efter att de är utförda. Förvaringskostnad faktureras kommande år i jan/feb. Önskas förvaring även under sommarhalvåret tillkommer förvaringskostnaden -50%.

Inget tillträde till båtarna/objekten är möjlig under förvaringstiden av försäkringsskäl, d.v.s. det är inte möjligt att vår rusta eller arbeta med båten under förvaringen. Du är självklart välkommen att dricka kaffe och titta till båten.

Tillval

Vi kan utföra alla förekommande reparationer, service och underhåll på båten under förvaringen. Vi är auktoriserade på Honda men arbetar med alla material och fabrikat.

Vi monterar extra utrustning och tillbehör som du önskar till nästa båtsäsong t.ex. GPS, extra batteri, spöhållare m.m. Vi utför även rekond, polering, samt kapelltvätt.

Ansvarsfriskrivning

Gestrikemarincenter äger rätt att justera priser på vinterförvaring, service, förbrukningsmaterial och kemikalier/oljor utan kundens uppmärksamhet. Dock gäller offererade priser.

Gestrikemarincenters vintersäsong beräknas fr. o m 1 september – 31 maj. Under resten av året debiteras sommarplats om annat ej överenskommits.

Gestrikemarincenter har rätt att kvarhålla båt eller annan egendom tills fullständig betalning har erhållits.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.