Oskwig båt

Oskwig är specialister på tillverkning av högkvalitativa och helsvetsade aluminiumbåtar. Deras fritidsbåt utmärker sig genom att vara lätt, stabil och lättplanad, vilket gör dem perfekta för en mångfald av aktiviteter. Med Oskwig får du en mångsidig båt som passar såväl den entusiastiska sportfiskaren eller dig som planerar en familjeutflykt.

Vad gör Oskwig för båtar?

Oskwig gör helsvetsade aluminiumbåtar av hög kvalitet. Fritidsbåtarna är lätta, stabila och lättplanande. Båtarna passar för sportfiskaren såväl som för hela familjen. Oskwig gör båtar som går att använda både som motorbåt och som roddbåt. Läs mer om Oskwig 370s.

Är Oskwigs båtar miljövänliga?

Oskwigs båtar är hundra procent återvinningsbara vilket gör dem snälla mot miljön. Tack vare den låga vikten och att de är lättplanande behövs ingen större motor för att driva båten vilket leder till lägre bränsleförbrukning. Båtarna fungerar dessutom utmärkt med elmotor. Här kan du hitta en båtmotor som passar dig.

Är Oskwigs båtar bra för fiske?

Oskwigs fiskebåtar är designade för fiske från grunden. De stabila båtarna med genomtänkt design och smarta detaljer och tillbehör leder till en maximal fiskeupplevelse. Läs mer om vilka tillbehör som ingår.

Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Oskwig 370 S

  Oskwig 370 S

  28 900,00 kr
 2. Oskwig Perch

  Oskwig Perch

  37 900,00 kr
 3. Oskwig 440 S

  Oskwig 440 S

  39 900,00 kr
 4. Oskwig Pike

  Oskwig Pike

  39 900,00 kr
 5. Oskwig 450L

  Oskwig 450L

  41 900,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Finansering

Om du behöver hjälp med att finansiera ditt köp så erbjuder vi förmånliga lösningar i samarbete med Wasa Kredit och Swedbank. Det ska inte vara omöjligt att ha råd med sin dröm.

Frågor eller funderingar?

Om det är något du undrar över en speciell produkt, eller bara vill ha tips och råd kring vad som passar just dig och dina önskemål, så är det bara att du hör av dig. Vi har full koll på vårat sortiment.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.