Vill du sälja din båt?

Båtförmedling

Vi hjälper dig att sälja båten, enkelt och smidigt

Gestrike marincenter har över 25 års erfarenhet av försäljning av nya och begagnade båtar. I vårt arbete med försäljning av nya båtar kommer vi i hela tiden i kontakt med många personer som önskar sälja sina begagnade båtar. Önskar du sälja en båt så hjälper vi dig förmedla en kontakt ur vårt breda kundregister som söker just den båt du har. Vi värderar, fotograferar, tvättar och snyggar upp båten innan försäljning. Kontakta oss för vidare diskussion om hur vi kan sälja just din båt.

Sälja begagnad båt

Vi finns som en garant för att den båt du vill sälja är rätt värderad samt att du får ta del av vårt stora kontaktregister med personer som söker en lämplig båt utifrån deras behov. 

Kontakta oss för mer information

Köpa begagnad båt

Det finns många saker man bör tänka på när man ska köpa en begagnad båt. Hör med oss om det är något speciellt du önskar eller känner dig osäker på vilken båttyp som passar just dina behov. Vi har ofta ett stort urval av båtar till försäljning och det kommer hela tiden in nya modeller så kontakta oss så söker vi rätt på en båt efter dina önskemål.

Se våra båtar på blocket här

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.