Vinterförvaring

Vi på Gestrike Marincenter erbjuder vinterförvaring av båt, vattenskoter, husvagn, husbil och motorcykel. Vår inhägnade tomt är uppkopplad med kameraövervakning till Securitas. Vi har cirka 40 platser inomhus och 100 utomhus. Efterfrågan på vinterplats är stor, så boka i tid om du vill försäkra dig om en trygg förvaring för din ögonsten. 

Båttrailer

Uppställning Sommar
1000kr
  • Uppställning Sommartid

Mc

Uppställning Oktober - Maj
3000kr
  • Pris per extra månad: 300kr

Vattenskoter

Uppställning Oktober - Maj
4500kr
  • Pris per extra månad: 500kr

Bil

Uppställning Oktober - Maj
6000kr
  • Pris per extra månad: 500kr

Övriga Fordon

Båt | Husvagn | Husbil
Offert
  • Kontakta oss för offert

Vår målsättning är att du som kund skall ha ett bekymmersfritt båtliv där vi gör jobbet och du njuter av livet som båtägare. 

I vinterplats av båt ingår förvaring i kall hall eller inplastning utomhus. Eventuell kostnad för konservering m.m. tillkommer.

Du som har vinterplats hos oss måste ha din ögonsten helförsäkrad. Svedea/Atlantica lämnar 10% på premien om du anmäler att båten står hos oss under vintern.

Vi börjar normalt att ta emot vinterförvaringar i augusti/september och sjösättning börjar ske i samband med islossning ca april/maj (beroende på väder och isläge).

Servicekostnad faktureras 10 dagar netto efter att de är utförda. Förvaringskostnad faktureras kommande år i jan/feb. Önskas förvaring även under sommarhalvåret tillkommer förvaringskostnaden -50%.

Inget tillträde till båtarna/objekten är möjlig under förvaringstiden av försäkringsskäl, d.v.s. det är inte möjligt att vår rusta eller arbeta med båten under förvaringen. Du är självklart välkommen att dricka kaffe och titta till båten.

Vi kan utföra alla förekommande reparationer, service och underhåll på båten under förvaringen. Vi är auktoriserade på Honda men arbetar med alla material och fabrikat.

Vi monterar extra utrustning och tillbehör som du önskar till nästa båtsäsong t.ex. GPS, extra batteri, spöhållare m.m. Vi utför även rekond, polering, samt kapelltvätt.


Ansvarsfriskrivning

Gestrikemarincenter äger rätt att justera priser på vinterförvaring, service, förbrukningsmaterial och kemikalier/oljor utan kundens uppmärksamhet. Dock gäller offererade priser.

Gestrikemarincenters vintersäsong beräknas fr. o m 1 september – 31 maj. Under resten av året debiteras sommarplats om annat ej överenskommits.

Gestrikemarincenter har rätt att kvarhålla båt eller annan egendom tills fullständig betalning har erhållits.