Oskwig 450L

41 900,00 kr
SKU
1480

Oskwig Esox är en stor, bred och rejäl fiskebåt för den inbitne fiskaren. Båten är under utveckling fortfarande så detaljer kan förändras, den beräknas vara klar för leveranser i april 2021.
Oskwig Esox är ugnslackad i grafitgrå lack på insida och utsida. Kastdäcken och golvet är klädda med tålig marinmatta.

Ett brett skrov med liten bottenvinkel gör båten otroligt stabil och grundgående. Båten är även mycket lättdriven så den planar fint med en 10 hk motor. Den breda akterspegeln är utformad för att ge plats åt motor, trolling motor, ekolodsgivare m.m.

Oskwig Esox kommer med ett tillbehörspaket med 2 st mugghållare och 2st spöhållare.

Relativt låga fribord gör också båten lättfiskad…

Förutom fiskepaketet kommer båten liksom alla Oskwig välutrustade redan från början med årtullar, åror, isolerande dynor på tofterna och halkskyddad durk.

Behöver du hjälp?

Ring eller skicka ett e-postmeddelande till någon av oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Få offert på denna produkt

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig med en offert på denna produkt.

Fyll i formulär

Handla tryggt!

Hos oss handlar du alltid tryggt och behöver du hjälp med finansiering finns vi här för dig.

Finansiering

Med en 15 hk motor får du en motorbåt som planar med lättare last men lastar du tungt eller är många i båten så rekommenderar vi 20-25 hk. Oskwig 500S kan även utrustas med en praktisk mittmonterad styrpulpet, vilket tillsammans med en motor med fjärreglage gör båten ännu mer lättkörd samt ger dig en bättre körställning och förbättrad viktfördelning. Naturligtvis fungerar Oskwig 500S även som roddbåt. Oskwig 500S är mycket lämplig som fiskebåt tack vare mycket god stabilitet och låg vikt.
Våra båtar kommer välutrustade redan från början med årtullar, åror, isolerande dynor på tofterna och halkskyddad durk.

CE-märkt i kategori C. Båten på bilden ovan är extrautrustad med styrpulpet och relingshandtag.

Mer information
Tekniska detaljer
Längd: 500 cm
Bredd: 180 cm 
Vikt: 85 kg
Antal Personer: 5 st
Max last vikt: 549 kg
Rek Motor: 15-30 hk
Max motor: 50 hk
Skrovtjocklek: 2 mm, akterspegel 3 mm
Höjd på akterspegel: 51 cm / långt rigg
Rek. längd på åror: 300 cm
Längd, styrkabel: 300 cm / 10 fot
Längd, reglagekabel: 270 cm / 9 fot
Helsvetsad Aluminiumbåt
CE-märkning: Kategori C

Försäkring för båda nya och begagnade båtar

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt försäkring på din nya eller begagnad båt, vattenskoter och snöskoter. Vi hjälper dig även att kolla om du är rätt försäkrad idag eller har möjlighet till en lägre premie. Alla vet att olyckor kan hända och det är snabbt.

Därför är det extra viktigt att ha en bra försäkring om olyckan skulle drabba just dig. Gestrike Marincenter är ombud för Svedea försäkringsbolag vilket är ett försäkringsbolag som har specialiserat sig på försäkringar för nya eller begagnade båtar, vattenskoter och snöskotrar. Detta innebär att du, redan från första dagen du blir båtägare, kan försäkra din båt hos oss. Vi hjälper dig att välja mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL. Enkelt, eller hur?

Ombud för Svedea

Enligt Svenskt Kvalitetsindex så har Svedea Sveriges nöjdaste kunder både 2019 och 2020. Du har dessutom möjlighet att själv välja hur du vill förvara, skydda, transportera etc din båt och därmed påverka priset. Vi på Gestrike marincenter kan varmt rekommendera Svedea som försäkringsbolag för din båt.

Läs mer här på Svedeas hemsida.

Beräkna försäkringspremie

På Svedeas hemsida kan du räkna ut din premie och direkt se vad din försäkring kostar. Välj mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL som täcker de flesta båtägares behov och är anpassade efter svenska förhållanden.

Klicka här för att göra en beräkning.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.