Oskwig 440 S

39 900,00 kr
SKU
1440S

Oskwig 440S är mycket populär som fiskebåt tack vare mycket god stabilitet och låg vikt. Höga fribord ger en perfekt fritidsbåt för lite större sjöar och lugnare skärgårdsvatten.

Behöver du hjälp?

Ring eller skicka ett e-postmeddelande till någon av oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Få offert på denna produkt

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig med en offert på denna produkt.

Fyll i formulär

Handla tryggt!

Hos oss handlar du alltid tryggt och behöver du hjälp med finansiering finns vi här för dig.

Finansiering

Med en 10 hk motor får du en motorbåt som planar med lättare last men lastar du tungt eller är många i båten så rekommenderar vi 15 hk. Oskwig 440S kan du även få med en praktisk mittmonterad styrpulpet, vilket tillsammans med en motor med fjärreglage gör båten ännu mer lättkörd samt ger dig en rolig styrpulpetbåt. Naturligtvis fungerar Oskwig 440S även utmärkt som roddbåt.

Våra båtar kommer välutrustade redan från början med årtullar, åror, isolerande dynor på tofterna och halkskyddad durk.

Mer information
Tekniska detaljer
Längd: 440 cm
Bredd: 160 cm 
Vikt: 85 kg
Max last vikt: 530 kg
Antal Personer: 5 st
Max Motor: 25 hk
Skrovtjocklek: 2mm
Höjd på akterspegel: 38 cm/kort rigg
Rek. längd på åror: 2,70 m
Helsvetsad Aluminiumbåt
CE-märkning: Kategori C

Försäkring för båda nya och begagnade båtar

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt försäkring på din nya eller begagnad båt, vattenskoter och snöskoter. Vi hjälper dig även att kolla om du är rätt försäkrad idag eller har möjlighet till en lägre premie. Alla vet att olyckor kan hända och det är snabbt.

Därför är det extra viktigt att ha en bra försäkring om olyckan skulle drabba just dig. Gestrike Marincenter är ombud för Svedea försäkringsbolag vilket är ett försäkringsbolag som har specialiserat sig på försäkringar för nya eller begagnade båtar, vattenskoter och snöskotrar. Detta innebär att du, redan från första dagen du blir båtägare, kan försäkra din båt hos oss. Vi hjälper dig att välja mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL. Enkelt, eller hur?

Ombud för Svedea

Enligt Svenskt Kvalitetsindex så har Svedea Sveriges nöjdaste kunder både 2019 och 2020. Du har dessutom möjlighet att själv välja hur du vill förvara, skydda, transportera etc din båt och därmed påverka priset. Vi på Gestrike marincenter kan varmt rekommendera Svedea som försäkringsbolag för din båt.

Läs mer här på Svedeas hemsida.

Beräkna försäkringspremie

På Svedeas hemsida kan du räkna ut din premie och direkt se vad din försäkring kostar. Välj mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL som täcker de flesta båtägares behov och är anpassade efter svenska förhållanden.

Klicka här för att göra en beräkning.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.