Honda BF 100 hk

Från 130 090,00 kr
Endast %1 kvar
SKU
HOBF100

Med sin låga vikt, kompakta design och unika kärnteknik från Honda har nya utombordsmotorn BF100 konstruerats för att ge dig högsta effektivitet och tillförlitlighet. Det innebär maximal kvalitetstid och härliga äventyr på vattnet. Nya funktioner på BF100 är NMEA2000®-kompabilitet och trollingfunktion (tillval).

Behöver du hjälp?

Ring eller skicka ett e-postmeddelande till någon av oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Få offert på denna produkt

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig med en offert på denna produkt.

Fyll i formulär

Handla tryggt!

Hos oss handlar du alltid tryggt och behöver du hjälp med finansiering finns vi här för dig.

Finansiering

Trollingfunktion

Motorerna kan köpas med tillbehöret trollingkontroll, som möjliggör körning i jämn och låg hastighet genom automatiska justeringar i steg om 50 v/min – perfekt för fiske och manövrar i låga hastigheter.

NMEA 2000®-anslutningsbarhet

Båda utombordarna är även fullständigt kompatibla med NMEA 2000®, vilket gör att de enkelt kan anslutas till andra NMEA 2000®-enheter. Med de nya modellerna har kunden även möjlighet att välja till Hondas nya NMEA 2000®-kompatibla flerfunktionsmätare.  Mätarna har en standardiserad konstruktion som gör att de lätt kan anslutas ombord för att förse båtföraren med viktig information om motorn.
Hondas mätare ger information om viktiga funktioner som motorvarvtal, trimvinkel, påminnelser om underhåll, motortemperatur, batteriladdningsnivåer, oljetryck och motorstyrning.  De nya mätarna är även utrustade med Hondas unika ”Eco Light”, som informerar båtföraren när motorn körs i ECOmo/lean burn-läge och följaktligen drar minsta möjliga bränsle.

Anslutningsbarheten till NMEA 2000® gör att kunden kan installera ett ständigt växande utbud av avancerad elektronisk utrustning som stöder NMEA 2000®, som GPS-system, sjökortsplottrar och fisklokaliseringsutrustning.

BLAST™ (Boosted Low Speed Torque)

Hondas unika, revolutionerande BLAST™-teknik anpassar luft-bränsleblandningen och tändinställningarna för att ge fler hästkrafter och höja vridmomentet för snabba accelerationer. Resultatet ger mycket bra prestanda som gör att skrovet snabbare börjar plana. Denna patenterade teknik i fyrtaktsmotorer är det riktmärke som Hondas utombordare sätter.

ECOmo ™ (Economy Controlled Motor)

Hondas patenterade Lean Burn Control-teknik använder givare för att övervaka luft-bränsleblandningen vid marschfart och anpassar blandningsförhållandet för att ge bästa möjliga bränsleekonomi. Kombinerad med Hondas unika PGM-Fi™-teknik (Programmed Fuel Injection) resulterar detta i hög bränsleeffektivitet och låga utsläppsnivåer.

VTEC ™ (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control)

Nya BF100 är utrustad med Hondas exklusiva VTEC™-system, som ger optimala prestanda genom hela varvtalsregistret för mjuka men kraftfulla accelerationer när du behöver det.

Bränsleekonomi av högsta klass

Tack vare Hondas elektroniska bränsleinsprutning och tvåvägs kylsystem erbjuder båtmotorn BF 100 en överlägsen bränsleekonomi. Honda strävar ständigt efter att öka prestanda samtidigt som förbrukningen sänks.

  • BLAST-förstärkt lågvarvigt vridmoment för snabb extra effekt vid acceleration
  • Elektronisk bränsleinsprutning för bästa bränsleförbrukning
  • Lean Burn Feedback kontroll justerar luft/bränsleförhållandet för maximal effekt
  • Mycket effektiv utformning av växelhuset för skydd mot stänk och minskat motstånd
  • Tvåvägs kylsystem som ger kraftigt minskat motorslitage
  • SOHC enkel överliggande kamaxel ger maximalt vridmoment och effektivare förbränningTorsionssvänghjul för smidig hantering och förbättring av skrovets manövreringsförmåga
Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.