Tohatsu Båtmotor

Tohatsu grundades redan 1932 men lanserade sin första båtmotor på 1,5 hk 1956 och är en av de större tillverkarna av utombordare. Tohatsu tillverkar även båtmotorer som förses med andra märken som bl.a. Mercury eller på den amerikanska marknaden Nissan.

Tohatsus första utombordare byggdes för att förse japanska yrkesfiskare med motorer som klarade den tuffa sjögången i stilla havet men har nu utvecklats till moderna, driftsäkra, bränslesnåla och hållbara motorer som används över hela världen. Det viktigaste för Tohatsu har varit att erbjuda solida och pålitliga båtmotorer, som samtidigt är ekonomiska när de kommer till dirft och inköp.

Oavsett vad man letar efter för utombordare så har Tohatsu ett alternativ som passar just dina behov.

Vi är officiella återförsäljare av Tohatsu’ss båtmotorer och erbjuder såklart service, reparation och underhåll.

Tohatsu erbjuder 5 års garanti i Sverige på sina båtmotorer

Tohatsu känner sig så pass trygga i att deras båtmotorer håller högsta kvalitet att dem erbjuder dig som ägare av en ny Tohatsu båtmotor en av de bästa garantierna på marknaden för utombordsmotorer.

 

Mer information och bilder kommer inom kort

Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Tohatsu MFS115A

    Tohatsu MFS115A

    Från 129 900,00 kr
  2. Tohatsu MFS 140A

    Tohatsu MFS 140A

    Från 159 900,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Finansering

Om du behöver hjälp med att finansiera ditt köp så erbjuder vi förmånliga lösningar i samarbete med Wasa Kredit och Swedbank. Det ska inte vara omöjligt att ha råd med sin dröm.

Frågor eller funderingar?

Om det är något du undrar över en speciell produkt, eller bara vill ha tips och råd kring vad som passar just dig och dina önskemål, så är det bara att du hör av dig. Vi har full koll på vårat sortiment.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.