Honda Båtmotorer

Vi på Gestrike Marincenter är belägna i Sandviken, två mil utanför Gävle och har ett stort utbud utav Honda båtmotorer som passar de allra flesta. 

Hos oss hittar ni allt från en 2.3hk portabel motor som passar perfekt för småbåtar, jollar och kanoter till Hondas flaggskeppsutombordare BF250hk, en 4-taktsmotor för den som vill ha en riktigt kraftfull motor med låg bränsleförbrukning.

Hur väljer jag rätt båtmotor?

Behöver du hjälp att välja rätt båtmotor ifrån Honda eller någon utav våra andra leverantörer är du varmt välkommen att kontakta oss.

Varför ska jag välja Honda när jag köper en båtmotor?

Högsta kvalitét, hållbarhet, effektiv bränsleförbrukning och den senaste tekniken har gjort Honda till en av de största tillverkarna utav båtmotorer på marknaden.

Honda introducerade sin första 4-takts utombordare i USA för mer än 40 år sedan. Redan då var Honda före sin tid. Idag är Honda ledande inom utvecklingen utav båtmotorer.

Honda erbjuder 5års garanti i Sverige på sina båtmotorer

Honda erbjuder garanti på alla sina nya motorer. Garantin täcker både tillverknings- och materialfel under en period av fem år ifrån inköpsdatum. Detta gäller så länge som serviceschemat följs. Läs mer om din Honda-garanti här.

Installation, reparation & service utav din Honda båtmotor

Vi hjälper så klart till ifall ni behöver hjälp med installation eller att utföra en service för att motorn ska behålla sin prestanda. Givetvis utför vi även små som stora reparationsarbeten vid behov. Läs mer om vad vår verkstad kan hjälpa till med.

Honda logga

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Honda BF 115 hk

  Honda BF 115 hk

  Från 142 790,00 kr
 2. Honda BF 135 hk

  Honda BF 135 hk

  Från 180 390,00 kr
 3. Honda BF 150 hk

  Honda BF 150 hk

  Från 190 580,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Finansering

Om du behöver hjälp med att finansiera ditt köp så erbjuder vi förmånliga lösningar i samarbete med Wasa Kredit och Swedbank. Det ska inte vara omöjligt att ha råd med sin dröm.

Frågor eller funderingar?

Om det är något du undrar över en speciell produkt, eller bara vill ha tips och råd kring vad som passar just dig och dina önskemål, så är det bara att du hör av dig. Vi har full koll på vårat sortiment.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.