Honda BF 60 hk

Från 96 290,00 kr
Endast %1 kvar
SKU
HOBF60

BF60-modellerna är de första av Hondas utombordare som är NMEA2000-kompatibla. Det betyder att man har möjlighet att ansluta upp motorn med kartplotter, ekolod och övrig navigationsutrustning för att få fram båtmotorns aktuella information. Modellen BF60 är bäst anpassad för mindre RIB-båtar, fiske och fritidsbåtar. För tyngre båtar är BFP60 (Power Thrust) ett bättre val. Ett tillval som är perfekt vid fiske är trollingfunktionen. BF60 kan fås med den funktionen som ändrar varvtalen med hjälp av en enkel knapptryckning.

Behöver du hjälp?

Ring eller skicka ett e-postmeddelande till någon av oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Få offert på denna produkt

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig med en offert på denna produkt.

Fyll i formulär

Handla tryggt!

Hos oss handlar du alltid tryggt och behöver du hjälp med finansiering finns vi här för dig.

Finansiering

Hondas teknik gör att man får ett fantastiskt kul båtliv med bättre acceleration och topprestanda utan att öka bränslekonsumtionen. BF60 är utrustad med ECOmo teknologin samt ett smart nytt Lean Burn-system vilket innebär att den är bränslesnål och tystgående. Teknologierna och systemet reducerar bränslekonsumtionen avsevärd, speciellt i marschfart. BF60 med sin nydesignade, vattenkylda 3-cylindriga motor ger en tyst och bekväm körning. Jämfört med sina konkurrenter ger BF60 upp till 13% längre förbrukning vid körning i marschfart.
BF60 är en liten utombordsmotor med mycket kraft. BLAST-teknologin kompletterar den programmerade bränsleinsprutningen (PGM-FI) med ett styrsystem som justerar tidpunkten för tändningen avsevärt och optimerar luft- och bränsleblandningen. Detta för att ge maximalt med kraft med minimal förbrukning av bränsle. En betydande förbättring av vridmoment vid låga varvtal.

  • 3-cylindrig för låg vikt och jämn gång
  • Flerports programmerad elektronisk bränsleinsprutning (PGM-FI)
  • BLAST- Boosted LoW Speed för snabb extra kraft vid acceleraration
  • Lean Burn Control med syresensor för optimerad bränsleförbrukning
  • Elektronisk övervakning av oljetryck/övehettning/övervarvning och motorfel för högre pålitlighet
  • 17 amperes laddningskapacitet som täcker alla behov ombord
Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.