Honda BF 50 hk

Från 79 090,00 kr
Endast %1 kvar
SKU
HOBF50

En av de mest omtyckta utombordarna inom den marina familjen, BF40 och BF50 ger en härlig kombination av komfort, kraft och innovation. Utombordarna är nu mer bränsleeffektiva och miljövänliga än sina föregångare. Det gynnar både din budget och miljön!

Pris LRTZ 92 110 kr Kampanj 79 050kr

Behöver du hjälp?

Ring eller skicka ett e-postmeddelande till någon av oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Få offert på denna produkt

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig med en offert på denna produkt.

Fyll i formulär

Handla tryggt!

Hos oss handlar du alltid tryggt och behöver du hjälp med finansiering finns vi här för dig.

Finansiering

Nu kan man glädjas av bättre acceleration, topprestanda och ett fantastiskt roligt båtliv utan att höja bränslekonsumtionen. Utombordsmotorerna från Honda är utrustade med den senaste teknologin vilket göra BF50 både bränslesnål och tystgående. ECOmo-teknologin och Lean Burn system reducerar bränslekonsumtionen betydligt, speciellt i marschfart.
Hondas utveckling av båtmotorer har gjort båtlivet ansvarfullt och roligt genom framtagande av miljövänliga motorer. Koldioxidutsläppet har minskat med över 30 % på utombordaren BF50 utan att den har tappat i utförande och prestanda.
Du kommer att uppleva en liten båtmotor med mycket kraft. BF50 innefattas av den nya BLAST-teknologin som är ett styrsystem som justerar tidpunkten för tändningen och optimerar luft/bränsle-blandningen för att ge maximalt med kraft med minimal förbrukning av bränsle. Den nya tekniken är ett komplement till programmerad bränsleinsprutning (PGM-FI). Ger en betydande förbättring av vridmoment vid låga varvtal. Nya BF50 följer kraven i den internationella standarden NMEA 2000 och är därmed kompatibla med ett brett utbud av elektronisk utrustning. NMEA 2000 är en internationell standard utvecklad av National Marine Electronics Association, NMEA . Honda strävar efter att alltid uppfylla kundernas behov, detta eftersom elektronisk och avancerad utrustning blir allt vanligare i alla typer av båtar.

  • 3-cylinder för låg vikt och jämn gång
  • Flerports programmerad elektronisk bränsleinsprutning
  • BLAST- Boosted Low Speed för snabb extra kraft vid acceleration
  • Lean Burn Control med syresensor för optimerad bränsleförbrukning
  • Lång rorkult för enkel manövrering och komfort
  • Elektronisk övervakning av oljetryck/överhettning/övervarvning och motorfel för högre pålitlighet
  • 17 amperes laddningskapacitet som täcker alla behov ombord
 
Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.