Terhi Tender Green

16 900,00 kr
SKU
TTEG

Utmärkt som jolle för en större båt eller som första båt för familjens yngre skeppare. Behändig och enkel att ro, lätt att lyfta och släpas bra efter en större båt utan att bromsa farten. Tack vare sitt katamaranskrov är Terhi Tender mycket stabil och trygg. Under sätet som går i längdriktning finns ett låsbart utrymme för åror och andra tillbehör. Helgröna Tender Green är ett utmärkt val för dig som t.ex. sysslar med fågelskådning eller sjöfågeljakt.

Behöver du hjälp?

Ring eller skicka ett e-postmeddelande till någon av oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Få offert på denna produkt

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig med en offert på denna produkt.

Fyll i formulär

Handla tryggt!

Hos oss handlar du alltid tryggt och behöver du hjälp med finansiering finns vi här för dig.

Finansiering

För fågelskådare och sjöfågeljägare

Tender Green är den populära syskonmodellen till Terhi Tender. Ypperlig för dig som sysslar med t.ex. fågelskådning eller sjöfågeljakt, tack vare sin genomgående gröna färg både utanpå och inuti båten. Liksom Terhi Tender kan även denna modell utrustas med en liten utombordare för snabbare framfart.

Stabil och trygg

Färgen åsido så är Tender Green identisk med den vita Terhi Tender-modellen; med andra ord fungerar den som en utmärkt första båt för familjens yngsta båtfarare. Dess katamaranskrov gör båten ytterst stabil och säker, och Terhi-båtarnas unika sandwich-skrov gör båten praktiskt taget osänkbar.

Mångsidighet och enkel hantering

Tender Green lämpar sig även väl som jolle för en större båt. Den är enkel att ro och kan även släpas efter en större båt utan att den bromsar farten. Tack vare båtens behändiga storlek och vikt kan den enkelt transporteras t.ex. på en personbils tak. Terhi Tender Green inhyser ett stort låsbart förvaringsutrymme under den i längdriktning gående sittbänken. Här kan du låsa in årorna och andra tillbehör. Till standardutrustningen hör ett par åror samt årklykor. Tender Green kan även utrustas med dävertar (ingår ej i priset).

Att lyfta båten eller flytta den från ett ställe till ett annat kunde inte vara behändigare – de ergonomiskt formade handtagen i skrovet garanterar detta. Längs båtens sidor går även en relingslist av mjuk plast, så jollen lämnar inga spår på den större båten.

Mer information
Tekniska detaljer
Längd: 235 cm
Bredd: 130 cm
Vikt: 55 kg
Antal Personer: 2 st
Rek Motor: 2-3 hk
Estimerad fart med två passagerare: 4 kn
Akterspegelns höjd: Kort
Standardutrustning

Aluminium årklykor, par
Låsbart förvaringsutrymme
Relingslist i gummi
Regnvattenlänsande
Åror 6.5' 195 – 30 mm, borrade
Terhi-öskar

Försäkring för båda nya och begagnade båtar

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt försäkring på din nya eller begagnad båt, vattenskoter och snöskoter. Vi hjälper dig även att kolla om du är rätt försäkrad idag eller har möjlighet till en lägre premie. Alla vet att olyckor kan hända och det är snabbt.

Därför är det extra viktigt att ha en bra försäkring om olyckan skulle drabba just dig. Gestrike Marincenter är ombud för Svedea försäkringsbolag vilket är ett försäkringsbolag som har specialiserat sig på försäkringar för nya eller begagnade båtar, vattenskoter och snöskotrar. Detta innebär att du, redan från första dagen du blir båtägare, kan försäkra din båt hos oss. Vi hjälper dig att välja mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL. Enkelt, eller hur?

Ombud för Svedea

Enligt Svenskt Kvalitetsindex så har Svedea Sveriges nöjdaste kunder både 2019 och 2020. Du har dessutom möjlighet att själv välja hur du vill förvara, skydda, transportera etc din båt och därmed påverka priset. Vi på Gestrike marincenter kan varmt rekommendera Svedea som försäkringsbolag för din båt.

Läs mer här på Svedeas hemsida.

Beräkna försäkringspremie

På Svedeas hemsida kan du räkna ut din premie och direkt se vad din försäkring kostar. Välj mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL som täcker de flesta båtägares behov och är anpassade efter svenska förhållanden.

Klicka här för att göra en beräkning.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.