Sandström båtar

Om du är ute efter en svensktillverkad fritidsbåt av hög kvalitet är en båt från Sandström det perfekta valet. Sandström har fokus på körglädje utan att tumma på komforten. I vårt sortiment av Sandstömsbåtar hittar du allt från roddbåtar till styrpulpetbåtar och kabinbåtar. Utforska hela vårt utbud nedan och hitta en Sandströmsbåt för dina behov.

Vad gör Sandström?

Svensktillverkade kvalitetsbåtar med fokus på körglädje, komfort och karaktär är ledord för Sandström. Familjeföretaget har tillverkat CE-märkta båtar i Norrlångträsk, strax nordväst om Skellefteå, sedan 60-talet.

Vad har Sandström för båtmodeller?

Sandström gör roddbåtar, styrpulpetbåtar och kabinbåtar. I dagsläget har Sandström 25 båtmodeller modeller baserade på 8 olika skrov. De finns i längder från 3,4 till 6,3 meter. Båtarna är tillverkade i glasfiberarmerad polyester, är CE-märkta och har tre års garanti. De har även modeller som passar under de kallare årstiderna, här kan du läsa mer.

För vem passar Sandströms båtar?

Lockar fisketur eller slappa dagar med utflykter? I Sandströms breda utbud av fritidsbåtar finns något för alla oavsett om du är ute efter roddbåt, styrpulpetbåt eller kabinbåt. Gemensamt för Sandströms båtar är att stabila, säkra och stilfulla. I serien finns också båtar som passar för vattenskidåkning. Läs mer om Sandstrom Basic 495s.

Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Sandström BASIC 340 R

    Sandström BASIC 340 R

    21 200,00 kr
  2. Sandström BASIC 380 R

    Sandström BASIC 380 R

    25 000,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Finansering

Om du behöver hjälp med att finansiera ditt köp så erbjuder vi förmånliga lösningar i samarbete med Wasa Kredit och Swedbank. Det ska inte vara omöjligt att ha råd med sin dröm.

Frågor eller funderingar?

Om det är något du undrar över en speciell produkt, eller bara vill ha tips och råd kring vad som passar just dig och dina önskemål, så är det bara att du hör av dig. Vi har full koll på vårat sortiment.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.