Micore båtar

Upptäck vårt sortiment av stilrena Micore styrpulpetbåtar i glasfiberarmerad plast. Micore båtar är utformade för att förena både funktion tillsammans med en snygg design som passar perfekt för allt  från sportfiske till avslappnade familjeutflykter.

Micores framåtlutande ruta är också designad för att skapa en vindskyddad zon som minimerar solreflexer från vattnet.

 

Vad gör Micore?

Micore tillverkar rejäla och tillförlitliga styrpulpetbåtar med hög slutfinish för utombordsmotorer i storleksordningen 50–150 hästkrafter. Båtarna passar både barnfamiljen och fiskaren. Läs mer om Micores fiskebåt.

Vilket material har Micores båtar?

Micore tillverkar sina båtar i glasfiberarmerad plast. Företaget har funnits och arbetat med fiberplast i snart 40 år och i snart 30 av dem har de tillverkat kvalitetsbåtar i fabriken i Lidköping.

Varför har Micore framåtlutande vindruta?

Den framåtlutande vindrutan gör att det skapas en vindskyddad zon inne i båten. Designen är karaktäristisk för Micore. Idén kommer från handelsflottan där designen används för att minimera solreflexer och för att vatten lättare ska rinna av.

Vem passar Micores båtar för?

Micore har modeller som passar både barnfamiljen den som vill ägna sig åt sportfiske och den som bara vill ut på sjön för nöjes skull. Båtmodellerna är skapade för bekymmersfritt båtägande och Utgångspunkten i tillverkningen är alltid hög säkerhet så du kan känna tillit även vid hårdare förhållanden. Läs mer om hur Micore anpassar sina båtar för barnfamiljer.

Moderna båtar i hållbar produktion

Micores båtar tillverkas under hållbara förhållanden i den nybyggda fabriken i Lidköping. Fabrikens kolfilteranläggning renar utsläppen med över 90 procent. Där finns effektiva reningssystem, genomtänkt processventilation och modern arbetsmiljö.

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Micore 550cc Classic

  Micore 550cc Classic

  Från 149 900,00 kr
 2. Micore 53cc

  Micore 53cc

  Från 164 900,00 kr
 3. Micore Xw57sc

  Micore Xw57sc

  Från 224 900,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Finansering

Om du behöver hjälp med att finansiera ditt köp så erbjuder vi förmånliga lösningar i samarbete med Wasa Kredit och Swedbank. Det ska inte vara omöjligt att ha råd med sin dröm.

Frågor eller funderingar?

Om det är något du undrar över en speciell produkt, eller bara vill ha tips och råd kring vad som passar just dig och dina önskemål, så är det bara att du hör av dig. Vi har full koll på vårat sortiment.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.