460M Hunter

97 900,00 kr
SKU
460M Hunter

Båtarna är tillverkade av Marinaluminium. Ett material som kännetecknas av hög korrosionsbeständighet, hög beständighet mot utmattning, lättbearbetat och hög tålighet mot kemikalier. Alla båtarna har flytelement i tofterna vilket gör dem praktiskt taget osänkbara.

Kategori C - Kustfarvatten och inomskärs:
Konstruerad för resor nära kusten, i stora bukter, flodmynningar, sjöar och floder då vindstyrkan kan vara upp till och med 6 på Beaufort-skalan (upp till 14 m/s) och signifikant våghöjd upp till 2m

Behöver du hjälp?

Ring eller skicka ett e-postmeddelande till någon av oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Få offert på denna produkt

Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig med en offert på denna produkt.

Fyll i formulär

Handla tryggt!

Hos oss handlar du alltid tryggt och behöver du hjälp med finansiering finns vi här för dig.

Finansiering

NY OCH UNIK FISKEBÅT MED ATTITYD OCH MYCKET UTRYMME.
460M Hunter är en fiskebåt med kastdäck för den inbitne fiskaren. Bred och extremt stabil. Den har en ny unik skrovform som effektivt trycker undan vattnet och gör båten extremt stabil och lättplanad. Under det triangulära fördäcket finns plats för rep och ankare och den öppna bakkanten på fördäcket gör det lätt att montera en frontmonterad trollingmotor. Under kastdäcken finns stora förvaringsutrymmen för utrustning. Båten har helt mattklädd golvdurk.
Kimples fiskebåtar är byggda för fiske från grunden, det är inte pimpade standardbåtar. Breda och stabila skrov ger den seriöse fiskaren en säker och trevlig plattform att fiska ifrån.

GÖR DIN BÅT UNIK – UTRUSTA DIN FISKEBÅT SOM DU VILL HA DEN.
Montera en fiskestol, ett par spöhållare, ett ekolod m.m. På Kimple’s hemsida hittar du tillbehören som passar din båt.

460M HUNTER ÄR BYGGD FÖR LÅNGRIGGAD MOTOR OCH GENOMTÄNKT I MINSTA DETALJ
Ett stort förvaringsutrymme med stora luckor under främre kastdäcket, fäste för ekolodsgivare, utrymmen i aktern för batteri och bränsle. Profilerat och helsvetsat skrov med förstärkningar i köl samt längs sidorna gör båten mycket styv och tålig mot slag, kontakt med stenar med mera. 460M Hunter är byggd för långriggad motor, den är godkänd i kategori C och standardutrustad med stävögla klass 3.

Mer information
Tekniska detaljer

Längd: 4,50 m
Bredd: 1,99 m
Vikt ca.: 218 kg
Max antal passagerare: 5
Max last vikt: 460 kg
Max Rek. Motor: 37 kW / 50 hk
Maxvikt Motor: 90 kg
Höjd på akterspegel: 51 cm, lång rigg
Skrovtjocklek: Sida 2,0 mm, Akter 3,0 mm
Längd, reglagekabel: Mittpulpet 2,7 m/ 10 fot, Sidopulpet 2,1 m/7 fot,
Längd, styrkabel: Mittpulpet 3 m/ 10 fot, Sidopulpet 2,7 m/ 9 fot,

Standardutrustning

STANDARDUTRUSTNING
Tofter och kastdäck klädda med loopless marinmatta
Stort stuvfack under kastdäcket
Stuvfack i aktern för batteri och bensintank
Hel golvdurk klädda med loopless marinmatta
2 st handtag på akterspegeln
Fäste för ekolodsgivare
Räddningsstege
Öppet stuvfack i fören för ankare och rep

Försäkring för båda nya och begagnade båtar

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt försäkring på din nya eller begagnad båt, vattenskoter och snöskoter. Vi hjälper dig även att kolla om du är rätt försäkrad idag eller har möjlighet till en lägre premie. Alla vet att olyckor kan hända och det är snabbt.

Därför är det extra viktigt att ha en bra försäkring om olyckan skulle drabba just dig. Gestrike Marincenter är ombud för Svedea försäkringsbolag vilket är ett försäkringsbolag som har specialiserat sig på försäkringar för nya eller begagnade båtar, vattenskoter och snöskotrar. Detta innebär att du, redan från första dagen du blir båtägare, kan försäkra din båt hos oss. Vi hjälper dig att välja mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL. Enkelt, eller hur?

Ombud för Svedea

Enligt Svenskt Kvalitetsindex så har Svedea Sveriges nöjdaste kunder både 2019 och 2020. Du har dessutom möjlighet att själv välja hur du vill förvara, skydda, transportera etc din båt och därmed påverka priset. Vi på Gestrike marincenter kan varmt rekommendera Svedea som försäkringsbolag för din båt.

Läs mer här på Svedeas hemsida.

Beräkna försäkringspremie

På Svedeas hemsida kan du räkna ut din premie och direkt se vad din försäkring kostar. Välj mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL som täcker de flesta båtägares behov och är anpassade efter svenska förhållanden.

Klicka här för att göra en beräkning.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.