Marincenter-Svedea

Årets marinhandlare 2022

Svedea har utnämnt Gestrike Marincenter till Årets marinhandlare. Utmärkelsen är resultatet av kundernas betyg vad gäller bemötande, service och kvalitet.

Landets marinhandlare, verkstäder och varv utgör ett självklart nav i båtbranschen. För att lyfta och uppmärksamma dessa marina specialister instiftade Svedea utmärkelserna Årets marinhandlare och marinverkstad 2016. Det juryn granskar är framför allt höga omdömen från kunder i samband med köp eller reparation av båtar och vattenskotrar.

– Nu har vi haft tre båtsäsonger som alla varit tuffa utmaningar för marinbranschen. Olika omvärldsfaktorer har verkligen ställt krav på alla aktörer. Därför är det extra kul att se hur väl våra nominerade verkstäder och handlare håller kvaliteten uppe, säger Henrik Eurén, chef för partnersamarbete på Svedea.


Årets Marinhandlare 2022

Gestrike Marincenter, Sandviken

Motivering

Höga betyg på kundbemötande, genomgång av båten vid leverans och en atmosfär som kunderna trivs i utmärker årets vinnare. Ingen slump att de hamnat på prispallen tidigare. Grattis Gestrike Marincenter till utmärkelsen Årets marinhandlare 2022!


– Både handlare och verkstäder på årets topp tre-listor har gjort imponerande insatser under säsongen! Samtliga pristagare utmärker sig med extra höga betyg på bemötande och ett proaktivt förhållningssätt gentemot sina kunder. Det är precis sånt vi hoppas se i kundernas omdömen, säger Henrik Eurén.

Copyright © 2013-present Gestrike Marincenter, Inc. All rights reserved.