Begagnat

Silver Fox 485 Avant Honda 50 hk - 2017

Jofa Winth HT Yamaha 40 hk 4-takt - 2003

Terhi 4110 Tohatsu 25 hk 4-takt - 2006

Uttern S64 Mercruiser 4,3L MPI - 2004

Inkommande begagnade båtar

  • Silver Fox Avant med Honda 50 - 2015


Är du inte ute efter en ny båt så har vi alltid begagnade objekt i lager. Här på Gestrike Marincenter kan du hitta prisvärda begagnade båtar. Här ovanför och i navigeringen till vänster kan du se alla båtar som vi har inne för tillfället. Ibland kan det gå fort när vi lägger upp en båt här på sidan så det gäller att ni kontaktar oss så snart ni kan för att få veta mer om den aktuella båten. Vi får in begagnade båtar av olika modeller löpande under året så håll utkik på denna sida eller ta kontakt med oss via telefon alternativt att ni besöker oss i butiken.

Det finns för- och nackdelar med att köpa nytt eller begagnat. Det beror på vad man är ute efter. Hos oss på Gestrike Marincenter har du möjlighet att både köpa en ny båt eller hitta en begagnad. Några fördelar med att köpa en begagnad båt är att man kan få mer båt för pengarna, den kan gå för ett längre pris med mer utrustning än vad man skulle betala för en helt ny båt. Värdeminskningen är också en del i det hela, om man jämför med en ny båts första år så är värdeminskningen inte alls lika stor. Genom att köpa en båt genom oss så har du stöd av konsumentlagen, vi är även medlem SweBoat som är Båtbranschens Riksförbund vilket gör att båten är varudeklarerad och vi följer alltid ARN:s rekommendationer vid en eventuell tvist.

Välkommen till Gestrike Marincenter när du ska köpa en begagnad båt. Du får även hjälp efter ditt köp i vår serviceverkstad. Där kan vi hjälpa dig med nyinstallation av motorer, motorbyte, service, vinterkonservering, plastarbeten eller andra önskemål som du kan ha. Ring oss idag eller besök vår butik!