Silver Wolf Avant KAMPANJ

Silver Wolf Avant är en enastående mjukt gående familjebåt som uppför sig väldigt förutsägbart till havs och till sjöss. Förarens centrala placering vid den breda sidopulpeten gör att balansen bibehålls även med endast en person ombord, föraren. Wolf Avant är tack vare välplacerade grabbräcken och höga fribord trygg att både stiga ombord och att röra sig ombord på. Den breda styrpulpeten, där föraren sitter på vänster sida och således centralt i båten, ger bra skydd för både förare, kartläsare och passagerarna på akterbänken. Främre bänkens ryggstöd kan dessutom svängas, så att förare och kartläsare kan sitta med ryggen i färdriktning och socialisera med passagerarna på akterbänken. Förarens del av främre sätet har ett uppfällbart framparti, som möjliggör en bekväm stående körposition.

Wolf-skrovet är ett väldigt väldesignat skrov som åker mjukt till sjöss och beter sig konsekvent i alla lägen. Dess höga fribord och räcken gör att båten känns trygg att färdas i, även då väderförhållandena är utmanande. Den rymliga öppna fören gör det enkelt att röra sig i båten och passar även tämligen bra för kastfiske. Ytan kan naturligtvis även utnyttjas då en större mängd packning bör forslas t.ex. till sommarstället. Wolf Avant är ett bra val för dig som vill ha en mångsidig famljebåt till stugan eller för nöjesturer i skärgården, men som samtidigt gärna tillfälligt använder båten även till fritidsfiske med barnen eller till att transportera grejer till och från sommarstugan.

Wolf BR och Wolf Avant med årsmodell 2018 är nu även godkända för upp till 80 hk:s utombordare! Denna uppdatering gäller endast Wolf BR och Wolf Avant med årsmodell 2018 (nya årsmodellens båtar har genomgått en mindre strukturell förändring för att möjliggöra en större motoreffekt). 

Båten kommer dessutom standardutrustad med en 9-tums Raymarine Axiom -kartplotter.

 

Pris för båt: 179.900:-

Pris med Honda BF60 LRTU 263.900:- 
Ord pris 281.390:-  (du sparar 17.490:-) 
Pris med Honda BF80 LRTU 283.900:- 
Ord pris 297.990:-  (du sparar 14.090:-)

För finansiering med Swedbank, klicka här!

Teknisk Information

Längd 5,10 m
Bredd 1,98 m
Vikt 480 kg
Bottenvinkel 18°
Antal personer 6
Max. motortorlek 60 hk
Rekommenderad motorstorlek 50-80 hp
 Max. rekommenderad vikt på motorn 120 kg
 Bränsletankens volym -
 Estimerad fart med två passagerare 32
 Längd på reglagekabel 17 fot
 Längd på styrkabel 15 fot
 CE Kategori CE/C
 Självlänsning Ja