Nya Silver Fox Avant

Nya Fox Avant är en strömlinjeformad och stilig aluminiumbåt med bred sidopulpet, som bär sin vikt balanserat, ekonomiskt och tryggt. Den unika konstruktionen gör att båten är överraskande tystlåten, vridstyv och framför allt tryggare än många konkurrerande båtar i samma storleksklass. Polyuretanfyllningen inte bara dämpar skrovburna ljud utan gör även båten praktiskt taget osänkbar. Båtens höga fribord skyddar från vattenstänk och gör rörelse ombord tryggare.

Fox Avant har en bred sidopulpet som har placerats på styrbord sida. Föraren har ingen fristående stol, utan styr båten från akterbänken, men vi har fäst stor uppmärksamhet på att göra körergonomin och passagerarnas komfort så bra som möjlig. Den breda vindrutan skyddar bra från vind och vattenstänk, och i pulpeten finns goda förvaringsfack för småsaker. På instrumentpanelen har som standard installerats en 9-tums Raymarine Axiom -ekolod/kartplotter, vilket förenklar navigation och visar all nödvändig motordata från din utombordare. Displayen har placerats så att den är i förarens synfält, utan att täcka för synligheten framåt.

Den helbreda akterbänkens övre del (inkl. ryggstöd och armstöd) kan lyftas helt och hållet, och inuti bänken finns ett stort förvaringsutrymme för diverse utrustning och packning. Akterbänkens sittdyna och ryggstödsdyna ingår i båtens standardpris.

Tack vare sin AluFibre™-konstruktion är Fox Avant hållbar, stilig och framför allt lättskött. Den håller även sitt värde bättre än många andra båtar i samma storleksklass. Fox Avant passar såväl som båt till stugan som till förbindelseturer mellan hemmahamn och sommarställe. Den stora öppna fören gör båten även lämpad till fritidsfiske, och även de båtåkare som behöver forsla en större mängd packning sjöväg kan i Fox Avant finna en tillförlitlig kumpan.

 

Pris för båt: 143.900:-

Pris med Honda BF50 LRTZ 208.900:- 
Ord pris 229.390:-  (du sparar 20.490:-) 
För finansiering med Swedbank, klicka här!

Teknisk Information

Längd 4,95 m
Bredd 1,95 m
Vikt
Bottenvinkel
Antal personer 5
Max. motortorlek 50 hk
Rekommenderad motorstorlek 40-50 hk
 Max. rekommenderad vikt på motorn
 Bränsletankens volym
 Estimerad fart med två passagerare 
 Längd på reglagekabel
 Längd på styrkabel
 CE Kategori CE/C
 Självlänsning Ja