Nya Silver Fox BR 485

Silver Fox BR är Familjebåten med stort F. Det fullständigt nya skrovet har tillverkats med Silvers unika sidoskrovskonstruktion, vilket gör båten överraskande tystlåten, hållbar och trygg. Båtens höga fribord skyddar effektivt från vattenstänk och gör rörelse ombord säkert. Den tilltagna interiören möjliggör att fören har kunnat utrustas med rymliga förvaringslådor, och även akterbänken är maffiga än tidigare. Förens förvaringsutrymmen längs sidorna sväljer stora mängder grejer och fungerar naturligtvis även som sittplats. Fox BR har utrustats med två sidopulpeter, och emellan dem står en tvådelad dörr som hjälper till att göra passagerarutrymmet extra skyddat. Förare och kartläsare färdas i bekväma helstoppade komfortstolar, och förarens stol har ett uppfällbar frontparti som möjliggör även en komfortabel stående körposition.

Till Fox BR:s standardutrustning hör en 9-tums Raymarine Axiom -ekolod/kartplotter, som installerats till båtens instrumentpanel. Multifunktionsdisplayen hjälper till att göra navigation enklare och den avläser även smidigt med båtens utombordare. Du kan själv enkelt anpassa skärmvisningen så att du ser just precis den motordata du själv anser allra viktigast vid rådande stund. Kartplottern har monterats på instrumentpanelen så den är i förarens synfält, men utan att den skymmer sikten framåt.

Tack vare sin AluFibreTM-konstruktion är Fox BR en hållbar, stilig och framför allt lättskött all-rounder, som  håller sitt värde bättre än många andra båtar i samma storleksklass. Nyheten passar både som båt till sommarvillan, till förbindelseturer mellan hemmahamn och stuga, och som familjebåt till dagsutfärder i skärgården, men den fungerar precis lika väl vid fritidfiske.

Pris för båt: 159 990:-

Kampanjpris med Honda BF50 LRTZ 222.990:-

Ord pris 244.480:- (du sparar 21.490:-)

Kampanjpris med Honda BF60 LRTZ 237.990:-

Ord pris 259.980:- (du sparar 21.990:-)
För finansiering med Swedbank, klicka här!

Teknisk Information

Längd 4,95 m
Bredd 1,95 m
Vikt
Bottenvinkel
Antal personer 5
Max. motortorlek 60 hk
Rekommenderad motorstorlek 40-60 hp
 Max. rekommenderad vikt på motorn -
 Bränsletankens volym
 Estimerad fart med två passagerare 
 Längd på reglagekabel
 Längd på styrkabel
 CE Kategori
 Självlänsning Ja