Allt behövligt som standard

Eagle BRX är ett komplett paket för den aktiva båtåkaren. Båten har som standard en 9 tums Raymarine a98-kartplotter, som tjänar användaren både inom navigation, fiske och nöje. Multifunktionsdisplayen stöder de allmänna kartformaten (bl.a. C-Map, Navionics och Lighthouse), och den har även inbyggd WiFi-kontakt och Bluetooth-funktion. Med hjälp av WiFi-kontakten kan du t.ex. enkelt uppdatera din pekskärm med alla nyaste egenskaper, eller dela skärmvisningen med din läsplatta/mobil. Displayen är standardutrustad med en ekolod som ständigt skickar och mottar frekvenser för att ge föraren möjligast reell information. Raymarines a98-kartplotter har som standard även ett NMEA2000-nätverk, så den diskuterar problemfritt med din Honda-utombordare, och därtill får du i realtid all viktig motordata och information gällande bl.a. hastighet, djup, motorns varvtal och trimplan. Skärmen visar också Honda ECOmo -motordata och hjälper dig således att köra möjligast ekonomiskt.
 Skärmvisningen är självklart väldigt enkel att anpassa till eget bruk, så du ser just den information du vill på skärmen.

I standardpaketet ingår också den upphöjda främre durken (se ovan), som lämpar sig bra till kastfiske. Därtill inkluderas dörren mellan styrpulpeterna, förarens vindrutetorkare, en fast monterad akterbänk, två klaffbänkar av aluminium samt 30 mm tjocka aluminiumräcken. Sittdynorna för akterbänk och klaffbänkar ingår i priset, liksom även hydraulisk styrning och trimplan. Navigationsljusen sitter längst fram i fören under det översta trappsteget och således väl skyddade, men synliga.

Eagle BRX av helaluminium är ett ypperligt val för den fartfyllde båtföraren som värderar lättskötthet, stryktålighet och enastående köregenskaper. En fritidsfiskare som uppskattar mångsidiga fiskeupplevelser lär också dras till nya Eagle BRX, en stilig aluminiumbåt som bjuder på tystlåten och mjuk gång.

 

 Standardutrustning

                 

 Tillbehör

Pris

 Glidskena för givarstativ  Akterkapell (inkl montage) 19900 kr
Osänkbar konstruktion enligt CE-norm och självlänsande sittbrunn

Akterkapellets bakre vägg

 4270 kr

Lanternor Hamnkapell  5830 kr
Grabbräcken, rostfritt Dynsats till fören 3220 kr
Mugghållare

Fisksump, inkl. rengöringsslang

9320 kr
 Klass 3 Stävögla

Extra rad komfortsäten

18940 kr 
NFB-Styrning

Vindrutetorkare (komplett paket)

3650 kr
Plats för två bränsletankar

Fotstöd, aluminium durkplåt

680 kr
Plats för en 7" infälld plotter

Armstöd Eagle BR 640

1710 kr
Plats för CD/Radio

Klaffbord

1790 kr
Långt förvaringsutrymme som fungerar som sittplats

Upphöjningsplattform till förens mittgång

7740 kr
Brandsläckare

Dynsats till upphöjningsplattform

2560 kr
Eldriven automatisk länspump

Targabåge

10480 kr
Traileröga i fören och aktern Djupriggsfäste för grabbräcke, rostfritt 980 kr
Badstege, rostfritt Fäste för frontmonterad motor 1720 kr
Eluttag 12 V Spöhållare, rostfritt med botten-, topp- och mittfäste 390 kr
Dynsats till aktern

Givarstativ

1085 kr