Silver Eagle BRX

Nya Eagle BRX i helaluminium är båten för dig som värdesätter lättskötthet, stryktålighet och mångsidighet. Bakom den breda vindrutan sitter förare och kartläsare bekvämt i helstoppade komfortsäten, och vid behov kan även ytterligare två komfortstolar installeras på den rymliga aluminiumdurken i aktern. Under den upphöjda främre durken förvarar du både fiskeutrustning och annan större packning. Främre durken fungerar bra som kastyta för spöfiske. På akterspegeln platsar en upp till 200 hk:s utombordare.


Den fartfyllde kungsörnen i helaluminium

Skrovet av Silver Eagle BR, modellen som lanserades inför säsong 2016, utgör basen för vår splitternya Eagle BRX-modell i helaluminium. Förutom det mjukgående, vridstyva aluminiumskrovet, är nyhetens innersidor, förvaringslådor, durk, akterbänk och akter klaffbänkar utav aluminium. Rejäla 30 mm tjocka aluminiumräcken utökar säkerhetskänslan ombord. Av ergonomiska skäl är styrpulpeterna delvis av glasfiber.

Bakom den tilltagna, skyddande vindrutan sitter förare och kartläsare bekvämt i helstoppade komfortsäten. Förarens säte har självklart ett uppfällbart frontparti, som möjliggör bra stående körposition. Vindrutan i sig är av äkta glas, och därmed är även vindrutetorkare möjliga. Förarens vindrutetorkare ingår som standard. Mellan styrpulpeterna står en tvådelad dörr, som ytterligare förbättrar vindskyddet för hela bakre delen av båten. I aktern finns som standard en bänk av aluminium, inuti vilken det tekniska utrymmet placerats. På vardera sida om akterbänken finns en klaffbänk utav aluminium, som tillsammans med akterbänken utgör en bred enhetlig yta. Utrymmet akteröver är så rymligt, att ytterligare två komfortsäten vid behov kan monteras. Dessa är tillgängliga som tillbehör.
Främre durken är upphöjd för att fungera som kastyta för spöfiske. Under den upphöjda durken finns ett stort förvaringsutrymme till t.ex. fiskeutrustning och annan mer utrymmeskrävande packning. På locket till förvaringsutrymmet kan en kaststol för spöfiske monteras.

Liksom hos den väl emottagna Silver Eagle BR -modellen, är det även möjligt att på Eagle BRX-nyhetens akterspegel montera en upp till 200 hk:s utombordare. Den stryktåliga designen tillsammans med möjligheten till en rejäl utombordare gör Eagle BRX till ett gott val för den som letar efter fart och spänning, men som inte vill kompromissa gällande säkerhet. Den utomordentligt goda skrovdesignen gör åkupplevelsen njutningsfull, i alla hastigheter.

 

Pris för båt: 349.900:-

Pris med Honda BF150 XU 519.900:- 
Ord pris 522.290:-  
Pris med Honda BF200 XRU 549.900:- 
Ord pris 552.290:-  

För finansiering med Swedbank, klicka här!

Teknisk Information

Längd 6,40 m
Bredd 2,25 m
Vikt 860 kg
Bottenvinkel 20°
Antal personer 8
Max. motortorlek 200 hk
Rekommenderad motorstorlek 115-200 hp
 Max. rekommenderad vikt på motorn -
 Bränsletankens volym 140 L
 Estimerad fart med två passagerare -
 Hydraulslangarnas längd, cm -
 Längd på reglagekabel -
 Längd på styrkabel -
 CE Kategori CE/C
 Självlänsning Ja