Båttrailers

Vi har båttrailers och båtslipar från Fogelsta och Bålsta Släpet. Klicka dig vidare till Bromsade, Obromsade, Båtupptagning, Vattensporttrailers eller Båtslipar via menyn.

Ring oss på telefon:026-25 80 80

båttrailer

Har du köpt en ny eller begagnad båt och behöver köpa till en båttrailer? Här hos oss på Gestrike Marincenter i Sandviken hittar du flera olika modeller från Fogelsta, Bålsta Släpet och Easyline. Vilken modell du ska köpa beror på själva syftet och önskemål med båttrailern. I navigeringen hittar du mer specifika val, klicka på det du vill veta mer om. Här kan du köpa bromsade båttrailers, obromsade båtbåttrailers, båtupptagningstrailers, vattensporttrailers och båtslipar. När du är inne på den kategori du önskar så ser du alla trailers sorterade i på lastvikt med den lägsta först.

  • Bromsade båttrailers från Fogelsta – Vi har 19 olika bromsande båttrailers från Fogelsta. Genom att använda en bromsande båttrailer får du en högre säkerhet när du transporterar din båt till och från båtplatsen. Båttrailers från Fogelsta är flexibla och du kan hitta en modell för olika båtstorlekar.
  • Obromsade båttrailers från Fogelsta – Idag har vi 6 olika modeller med obromsade båttrailers från Fogelsta. Trailers med en lastvikt från 275 kg upp till 520 kg.
  • Båtupptagningstrailers från Fogelsta – Vi har 9 modeller med båtupptagningstrailers för små och stora båtar med en lastvikt på upp till 3000 kg.
  • Vattensporttrailer från Fogelsta – Köp en dedikerad vattensporttrailer för din vattenskoter, gummibåt eller liknande. Vi har 6 olika modeller med både rullar och skenor.
  • Båtslipar från Bålsta Släpet – Båtslipen kan monteras på flera olika underlag och gör det möjligt att ta upp och förvara båten på de mest steniga platserna. Enkel att transportera och montera.
  • Båttrailers från Easyline – Vi har också flera olika modeller av bromsade och obromsade båtrailers, samt båtupptagningstrailers från Easyline i vårt sortiment.


Är du osäker på vilken båttrailer du ska köpa så är du välkommen att kontakta oss för att få hjälp. Vi har mer än 20 år i båtbranschen och vet vad vi talar om när det gäller båtarbåtmotorer, båttrailers, service och tillbehör