Terhi båtar

Baby Fun

Sunny

385

400

440

Saiman

Saiman Sunwind

Saiman Hunter

445

445 C

Nordic 6020

Nordic 6020 C

475 BR

475 Twin C

TerhiTec Oy som tillverkar Terhi-båtar är en av Europas största båttillverkare med en produktion på ca 5000 båtar årligen. Båtarna tillverkas i Finland med modern teknik och respekt för gamla traditioner. Totalt finns det 24 modeller av båtar från Terhi. Målsättningen som Terhi hade från start var att tillverka hållbara och säkra båtar för krävande förhållanden. Terhi-båtar har vunnit stor respekt från båtägare överallt i världen med deras höga kvalitet och säkerhet. I deras sortiment går det att hitta roddbåtar som motorbåtar lämpat för ändamål både till havs och på insjöar.

Välj mellan de 14 modeller av Terhi-båtar som vi listar här på hemsidan. Till vänster hittar du menyn med båtmodellerna tillsammans med tillhörande information och specifikation. Den minsta modellen från Terhi heter Baby Fun och är en perfekt släpjolle som är osänkbar och båttesternas favorit. Sedan i den större klassen hittar vi Terhi 475 är ett nytt flaggskepp från det finska företaget som har dubbelpulpet med finurliga och rikligt med förvaringsutrymmen.

Kontakta oss på Gestrike Marincenter om du vill ha hjälp med att köpa en ny båt. Hos oss får du hjälp med att välja modell och motor. Vi har funnits på marknaden i över 20 år och hos oss hittar du kunnig personal som hjälper dig att hitta det bästa båtpaketet utifrån önskemål och behov. Vi kan erbjuda dig allt vad du behöver när det gäller båtar, motorer, service, monteringsarbeten, försäkring och finansiering samt vinterförvaring.