Silver Shark BR KAMPANJ

Shark BR är familjenbåten med stort F. Det välpresterande och trygga skrovet garanterar bekväma åkturer både för förare, kartläsare och passagerarna på akterbänken. Båten passar både som stug- och familjebåt, som till fritidsfiske och vattensporter.

Silver Shark BR är en gedigen ca sex meter lång familjebåt som har ett väldigt välpresterande och tryggt skrov. Skrovets prestanda, tysthet och mjuka gång garanterar att hela familjen får en skön körupplevelse även i tuffare väderförhållanden. Interiören har planerats så att den är möjligast bekväm och ergonomisk, både för förare, kartläsare och passagerarna på akterbänken. I fören finns stora förvaringsutrymmen för väskor och packning, så utrymmet i aktern, som är t.o.m. en fjärdedel större än tidigare, kan med gott samvete utnyttjas fullt för passagerarnas komfort.

I styrpulpeterna finns förvaring för smågrejer och drickflaska, och vindrutorna har designats så de skyddar väl från vind och vattenstänk. Mellan de två styrpulpeterna står som standard en tvådelad mellandörr, som förminskar akterbänkens vinddrag.

Shark BR har en omfattande standardutrustningsnivå. Förutom förarens och kartläsarens fristående komfortsäten ingår i paketet även bl.a. akterns dynsats med ryggstöd, hydraulisk styrning, trolling kontroll -funktion för hastighetsjustering, en fast bränsletank på 130 liter, dörren mellan styrpulpeterna och ett kapellgarage bakom akterbänken. I båtar med årsmodell 2018 inkluderas även en 9-tums Raymarine Axiom -kartplotter med CPT-S-givare, WiFi- och Bluetooth-funktion. Båtens interiör är från år 2018 vit till färg, och golvet är möjligt att utrusta med aluminiumdurk (tillbehör). Både akterkapell och hamnkapell finns naturligtvis att köpa som tillbehör.

Silver Shark BR är en måndsidig bow rider som passar likväl till familjeutfärder som till vattensporter och fritidsfiske. Skrovet beter sig konsekvent i alla lägen och garanterar en trygg färd.

Pris för båt: 257.900:-

Pris med Honda BF100 LRTU 366.900:- 
Ord pris 387.190:-  (du sparar 20.290:-) 
Pris med Honda BF115 LRTU 376.900:- 
Ord pris 401.290:-  (du sparar 24.390:-)

För finansiering med Swedbank, klicka här!
Silver Shark BR 580

Teknisk Information

Längd 5,80 m
Bredd 2,25 m
Vikt 720 kg
Bottenvinkel 17,5°
Antal personer 7
Max. motortorlek 115 hk
Rekommenderad motorstorlek 90-115 hp
 Max. rekommenderad vikt på motorn
 Bränsletankens volym 130 L
 Estimerad fart med två passagerare 35-37 kn
 Hydraulslangarnas längd, cm 600
 Längd på reglagekabel 17 fot
 Längd på styrkabel 20 fot
 CE Kategori C
 Självlänsning Ja