Nya båtar

Vi är återförsäljare av båtar för Silver, Terhi och Micore. Klicka på bilderna nedan för att komma vidare till våra modeller för respektive leverantör.
Ring oss på telefon: 026-25 80 80

Silver-båtar

Terhi-båtar

Micore-båtar

Silver-båtar i Gävle
Silver-båtar i Gävle
Terhi-båtar i Gävle
Terhi-båtar i Gävle
Micore-båtar i Gävle
Micore-båtar i Gävle

Funderar du på att köpa en ny båt? Vi har funnits på marknaden i mer än 20 år och här hittar du kunnig personal som kan hjälpa till med att ta fram det bästa båtpaketet som passar just dig. Har du frågor eller funderingar om ditt framtida båtköp kontakta oss gärna eller besök vår butik.

Vill du köpa en ny båt så är vi återförsäljare av båtar från Silver, Terhi och Micore. Klicka på navigeringen till vänster eller på bilderna här ovan på respektive båtmodell så får du upp alla modeller som hör till det märket. Vi har allt från små till stora båtar. För dig som vill ha pålitliga båtar på sjö och hav. Det finns många fördelar att köpa en ny båt om man ska jämföra med att köpa en begagnad båt. För det första får du en garanti och trygghet när du köper din nya båt hos oss på Gestrike Marincenter i Sandviken. Du får även chans till att utforma din egen drömbåt med extrautrustning, motor, inredningsdetaljer, färg och så vidare. Du får hjälp av oss via telefon eller på plats för att välja den båt som du vill ha. Genom åren har tekniken utvecklats och båtarna har blivit bättre vilket ger lägre driftkostnader. Man får den senaste tekniken, designen och formgivning vilket också kan ge mindre miljöpåverkan.

Köper du din nya båt hos Gestrike Marincenter så får du hjälp med allt, vi har idag en fullserviceanläggning där du får hjälp med allt som båtar, motorer, service, monteringsarbeten, försäkring samt vinterförvaring. Vid köp av en ny båt från Silver, Tehi och Micore kan vi hjälpa till med finansiering av ditt köp. Det ska vara smidigt och roligt att köpa en ny båt. Välkommen till Gestrike Marincenter!