Micore båtar

460 Flexible

460 Fishing

480 Br

480 Sc

550cc Classic

570cc Offshore

628cc Offshore

630cc Offshore

Micore Xw48sc

Micore Xw53cc


Utmärkt kvalitet, förstklassiga sjöegenskaper, snygg design och konkurrenskraftigt pris är Micores kännetecken. Micorebåtar tillverkas av ett svenskt företag och den första båten såldes 1986. Här hos Gestrike Marincenter hittar många av Micores bästa modeller. Micore 490 GT var den allra första modellen som företaget sålde och vid millennieskiftet hade den sålts i över 1200 exemplar. 2006 kom den stora banbrytande nyheten Micore 630 Offshore. Modellen är designad av Rolf Eliasson och har den karakteristiska framåtlutande Micorerutan tillsammans med de snygga och stilrena linjerna som har blivit Micores signum.
Välj båtmotor från en av världens största motortillverkare, Honda. Vi på Gestrike Marincenter har specialiserat oss på Hondamotorer som du kan beställa när du köper en Micorebåt. Vi har funnits på marknaden i över 20 år och har stor erfarenhet av båtar, båtmotorer, tillbehör och service. Vi är en auktoriserad serviceverkstad av Honda men vi kan även ta hand om service av andra båtmotorer samt båtmodeller. Är ni intresserad av att köpa en båt från Micore så är ni varm välkommen att ringa eller besöka vår butik så hjälper vi er med att skapa ett komplett paket som ni blir nöjda med. Gestrike Marincenter är medlem i Bokbranschens Riksförbund, SweBoat.

Här till vänster hittar ni vårt utbud av Micorebåtar, klicka på menyvalet och läs om respektive modell. I beskrivningen hittar ni pris både med och utan båtmotor från Honda. Vi kan även erbjuda finansiering vid köp av en Micorebåt.