Honda Båtmotorer

Vi har båtmotorer från Honda med hästkrafter från 2.3 till 250. Klickar dig vidare via menyn för att komma till den modell du är intresserad av. Till varje motor finns en teknisk beskrivning.

Ring oss på telefon: 026-25 80 80

Honda båtmotorer hos Gestrike Marincenter

Vi på Gestrike Marincenter har specialiserat oss på Hondamotorer och hos oss kan du hitta båtmotorer från Honda med hästkrafter från 2.3 upp till 250. Klicka på menyn till vänster för att läsa mer om våra motorer och kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar om ditt framtida köp. När du köper en ny båt från oss kan du välja att köpa den med eller utan motor, vi hjälper till och guidar dig i ditt båtköp där vi rekommenderar motor och eventuella tillbehör eller inredning som du kan köpa till.

Hondamotorer med bränsleinsprutning (PFG-FI ) och ventilstyrning (VTEC) användes först i företagets racingbilar inom Formel 1 men används nu i utombordsmotorerna. Genom att använda dessa tekniker är Honda och deras 4-taktsmotorer ledande på marknaden. Utombordsmotorerna är tysta och smidiga och använder en standard som är branschledande inom avgasutsläpp. Motorerna från Honda, oavsett vilken storlek så är de tillverkade för perfekt effektivitet och en motor som du kan lita på under lång tid.

Vår serviceverkstad är auktoriserad av Honda och vi har hjälpa dig med allt från service till nyinstallation av din båtmotor. Vi gör även service på andra märken, ta gärna kontakt med oss så får du veta mer om vad vi kan erbjuda just dig. Hos Gestrike Marincenter kan vi också erbjuda dig finansiering av båt och båtmotor. Vi har mer än 20 års erfarenhet och vi är även medlem i Båtbranschens Riksförbund, SweBoat.