HRX 537C VKEA Gräsklippare med varaibel mulching

Xenoy är ett mycket slagtåligt material som inte rostar. Det används bland annat i stötfångare på bilar och är mycket toligt mot slag. Den låga vikten gör gräsklipparen lätt att hantera. Knivbladet är patenterat och specialutformat för att minska ljudnivån.

Hondamotorn i denna gräsklippare ger ett högt vridmoment, samtidigt som den har ett relativt lågt motorvarv. På så sätt får du perfekt klippning utan gräsansamling, inte ens i tätaste gräs. Dessutom får du låg bränsleförbrukning, låg ljudnivå och minimalt mekaniskt slitage.

ErgoActive-handtag i halkfritt "soft skin"-material är konstruerade för din säkerhet och bekvämlighet. Du har alla reglage inom bekvämt räckhåll, vilket gör det maximalt bekvämt. Det nyutvecklade Smartdrive-systemet gör regleringen av hastigheten både enkel och bekväm.

"4 i 1-systemet" i Hondas gräsklippare HRX537 är utan tvekan det bästa valet och den lämpligaste lösningen för din trädgård! Honda HRX 537C VKEA erbjuder ett komplett 4 i 1-system för gräsklippning, vilket ger den ultimata flexibiliteten. Du kan välja mellan funktionen uppsamling eller mulching, eller samtidig kombination av båda i 10 steg, genom en enkel vridning på en spak bakom motorn. Lövtuggning finns också. Allt detta kan utföras utan arbetskrävande omställning.

Mulching är en gräsklippningsteknik som gör att det klippta gräset finfördelas innan det sprids ut på marken och blir till gödning för gräsmattan. Denna gräsklippare har variabel mulching vilket innebär att du med en enkel spak kan ändra från fullständig mulching till uppsamling. Du behöver varken byta knivblad, ta av uppsamlingssäcken eller ha reda på extradelar.

Teknisk Specifikation

Motor GCV 190
Nettoeffekt 3,8 kW / 3 600 rpm
Tankvolym 0,9
Framdrivning Steglös
Hastighet Steglös med smartdrive
Säkerhet Motorbroms
Klippbredd 53 cm
Klippdäcksmaterial Xenoy
Klipphöjdssteg 7 st
Klipphöjd 19 - 101 mm
Uppsamlingsvolym 88 liter
Vikt 38 kg
Ljudnivå LWA 98 dB (A)
Ljudnivå vid användaren LWA 86 dB (A)