HRX 476C1 VKE Gräsklippare med variabel mulching

Hondamotorn i denna gräsklippare ger ett högt vridmoment, samtidigt som den har ett relativt lågt motorvarv. På så sätt får du perfekt klippning utan gräsansamling, inte ens i tätaste gräs. Dessutom får du låg bränsleförbrukning, låg ljudnivå och minimalt mekaniskt slitage.

Mulching är en gräsklippningsteknik som gör att det klippta gräset finfördelas innan det sprids ut på marken och blir till gödning för gräsmattan. Denna gräsklippare har variabel mulching vilket innebär att du med en enkel spak kan ändra från fullständig mulching till uppsamling. Du behöver varken byta knivblad, ta av uppsamlingssäcken eller ha reda på extradelar.

Polystrong är ett mycket slagtåligt material som inte rostar. Det används bland annat i stötfångare på bilar och är fem gånger tåligare än vanligt polypropylen. Den låga vikten gör gräsklipparen lätt att hantera.

Smartdrive-systemet innebär variabel hastighet från 0-5 km/h. Det innebär att man kan anpassa hastigheten exakt efter hur fort du vill gå. Du styr hastigheten med tumreglage på gräsklipparens handtag.

  • Smartdrive-system
  • Variabel mulching
  • Ny, förbättrad uppsamlingsförmåga
  • Extra dammskydd på uppsamlaren
  • Högt placerad uppsamlare ger bättre plats för fötterna
  • Central 7-stegs höjdinställning med nivåindikering vid hjulen

Teknisk Specifikation

Motor GCV 160
Nettoeffekt 4,1 / 3600 rpm
Tankvolym 0,93 liter
Framdrivning Bakhjulsdrift
Transmission Steglös med Smartdrive
Säkerhet Motorbroms
Klippbredd 47 cm
Klippdäcksmaterial Honda Polystrong
Klipphöjdssteg 7 st
Klipphöjd 25-79 mm
Uppsamlingsvolym 69 liter
Vikt 39 kg
Ljudnivå LWA 94 dB (A)
Ljudnivå vid användaren LWA 81 dB (A)