HRS 536C3 SDE Gräsklippare med mulcher och sidoutkast

mulchinggräsklippareDennna mångsidiga gräsklippare passar lika bra för att klippa såväl kort som långt gräs. För dig som inte vill samla upp gräsklippet. HRS 536 har stor klippkapacitet och är perfekt för dig som inte vill samla upp gräset. Den har både mulching- och utkastfunktion.

När gräset är för högt hinner mulcherfunktionen inte med att finfördela det klippta gräset. Resultatet blir att mulchingen inte fungerar och den stora mängden gräs kan få gräsklipparen att stanna. På HRS 536 sätter du då enkelt på ett sidoutkast som gör att det klippta gräset kastas ut åt sidan.

Med några enkla handgrepp kan den sen ändras till en mulchinggräsklippare. När utkastkåpan har tagits av stängs sidoluckan och maskinen är klar för mulching utan att knivbladet behöver bytas.

Den kraftfulla och driftsäkra Hondamotorn i denna gräsklippare uppfyller de strängaste utsläppskraven i världen. Dessutom har den låga vibrationer och låg bränsleförbrukning. Antikorrosionsbehandling på klippdäcket ger lång livslängd. Den släta utformningen gör gräsklipparen lätt att rengöra. För enkel användning, du behöver inte själv skjuta gräsklipparen framför dig. Den är enkel att starta samt tystgående.

Teknisk Specifikation

Motor GCV 160
Nettoeffekt 3,3 kW / 3 600 rpm
Tankvolym 0,91
Framdrivning Bakhjulsdrift
Transmission 1 Hastighet
Säkerhet Motorbroms
Klippbredd 53 cm
Klippdäcksmaterial Stål
Klipphöjdssteg 6 st
Klipphöjd 25-87 mm
Uppsamlingsvolym -
Vikt 31 kg
Ljudnivå LWA 98 dB (A)
Ljudnivå vid användaren LWA 87 dB (A)