Silver Eagle 630 CC 

Modellen för dig som behöver en båt som tål även de tuffaste väderförhållanden, en båt som klarar både tunga laster och stora vatten. En favoritbåt bl.a. hos fiskeguider och de som rör sig mycket på havet. Kan utrustas med antingen en 80-115 hk:s utombordare eller två stycken 60 hk:s motorer.

Den dryga sex meter långa allvädersbåten Eagle CC är havens tungviktare som tål hård användning och slitage. Båten, som är utrustad med en mittpulpet, är lämpad för vida vatten och stor last. Inte undra på att de som rör sig mycket till havs har valt Eagle CC som sin pålitliga partner. Gott om rörelseyta ombord gör att Eagle CC fungerar ytterst bra för t.ex. fiske eller transport av last. 

Akterspegeln lämpar sig för en 80-150 hk utombordare, alternativt två stycken 60 hk motorer. Dubbelmonterade utombordarnas fördelar märks speciellt vid fiskeresor. Att flytta sig från fiskeplats till fiskeplats går fort med två utombordare, under fiske räcker däremot en motor utmärkt för att ta dig fram i lugn takt utan en fristående hjälpmotor. Eagle CC är därför även en stor favorit bland fiskeguider!

Till Eagle CC:s standardutrustning hör en 9-tums Raymarine Axiom -kartplotter med CPT-S-givare och NMEA2000-nätverk (från årsmodell 2018-). Multifunktionsdisplayen stöder bl.a. Navionics och Lighthouse -sjökortsformaten och den har inbyggd Bluetooth- och WiFi-funktion. Därtill ingår i standardutrustningen bl.a. hydraulisk styrning, Trolling Control -funktion för hastighetsjustering (bra bl.a. vid fiske), en ljus gelcoat durkyta, ett helstoppat båtsäte för förare och kartläsare (förarens säte har ett uppfällbart frontparti). För dig som vill öka komforten ombord finns bl.a. sittdynor för förtoft och akterbänk, ett i höjd justerbart stolsben eller targabåge att välja. Kolla in valbara tillbehören under drop-down menyn 'Tillbehör' nedan.

Avvikande från bilderna i galleriet nedan och produktbilderna ovan, är Eagle CC från år 2018 med vit gelcoat interiör (gäller även styrpulpeten). Skarndäckets kolfibertejp är även den vit till färgen. Stolarnas sittdynor bär beige-grå färg (Otono/Meteor).

Pris med Honda BF115 XU 395.900:- Endast båt 274.990:-

Ord pris 419.300:- (du sparar 23.400:-)

Pris med Honda BF150 XU 443.900:- Endast båt 274.990:-

För finansiering med Swedbank, klicka här!
Silver Eagle CC 630

Teknisk Information

Längd 6,30 m
Bredd 2,40 m
Vikt 650 kg
Bottenvinkel 18,5°
Antal personer 7
Max. motortorlek 150 hk
Rekommenderad motorstorlek 80-150 hp
 Max. rekommenderad vikt på motorn 240 kg
 Bränsletankens volym 130 L
 Estimerad fart med två passagerare 44 kn
 Hydraulslangarnas längd, cm -
 Längd på reglagekabel 18 fot
 Längd på styrkabel 20 fot
 CE Kategori CE/C
 Självlänsning Ja