450

Terhi 450 är en ekonomisk och praktisk båt för var och en, som har en funktionell interiör och en durk med halkskydd som ökar säkerheten ombord. Terhi 450 är utrustad med en mittbänk som kan vikas undan och som på så sätt gör rörelse ombord tryggare och lastning enklare. Låsbara förvaringsutrymmen i för och akter, samt praktiska öppna lådor för linor gör båten funktionell under långvarig användning. Även årorna (tillbehör) kan låsas fast längs med babordssidan.

Den praktiska och ekonomiska Terhi 450-allroundbåten erbjuder något för alla. Innandömet är väldigt funktionellt och durken med halkskydd ökar säkerheten ombord. Mittbänken, som går att fälla undan, möjliggör en enkel och trygg passage från för till akter vilket är optimalt vid t.ex. lastning, men på samma gång erbjuder mittbänken en extra sittplats vid behov. Låsbara förvaringsutrymmen i för och akter, samt praktiska öppna fack för rep gör båten funktionell under långvarig användning. Även årorna kan låsas fast längs med babordssidan.


Terhi - Osänkbara kvalitetsbåtar med dubbelskrov och självläns från Finska TerhiTec Oy som är Europas största båtproducent med en produktion på ca 5000 båtar årligen.

Pris för båt: 39.490:-
För finansiering med Swedbank, klicka här!