Allt behövligt som standard

Eagle BRX är ett komplett paket för den aktiva båtåkaren. Båten har som standard en 9 tums Raymarine a98-kartplotter, som tjänar användaren både inom navigation, fiske och nöje. Multifunktionsdisplayen stöder de allmänna kartformaten (bl.a. C-Map, Navionics och Lighthouse), och den har även inbyggd WiFi-kontakt och Bluetooth-funktion. Med hjälp av WiFi-kontakten kan du t.ex. enkelt uppdatera din pekskärm med alla nyaste egenskaper, eller dela skärmvisningen med din läsplatta/mobil. Displayen är standardutrustad med en ekolod som ständigt skickar och mottar frekvenser för att ge föraren möjligast reell information. Raymarines a98-kartplotter har som standard även ett NMEA2000-nätverk, så den diskuterar problemfritt med din Honda-utombordare, och därtill får du i realtid all viktig motordata och information gällande bl.a. hastighet, djup, motorns varvtal och trimplan. Skärmen visar också Honda ECOmo -motordata och hjälper dig således att köra möjligast ekonomiskt.
 Skärmvisningen är självklart väldigt enkel att anpassa till eget bruk, så du ser just den information du vill på skärmen.

I standardpaketet ingår också den upphöjda främre durken (se ovan), som lämpar sig bra till kastfiske. Därtill inkluderas dörren mellan styrpulpeterna, förarens vindrutetorkare, en fast monterad akterbänk, två klaffbänkar av aluminium samt 30 mm tjocka aluminiumräcken. Sittdynorna för akterbänk och klaffbänkar ingår i priset, liksom även hydraulisk styrning och trimplan. Navigationsljusen sitter längst fram i fören under det översta trappsteget och således väl skyddade, men synliga.

Eagle BRX av helaluminium är ett ypperligt val för den fartfyllde båtföraren som värderar lättskötthet, stryktålighet och enastående köregenskaper. En fritidsfiskare som uppskattar mångsidiga fiskeupplevelser lär också dras till nya Eagle BRX, en stilig aluminiumbåt som bjuder på tystlåten och mjuk gång.