Silver Shark BRX 580 

Förutom ett stryktåligt och mjuktgående skrov av marinaluminium, är även Shark BRX-modellens innersidor, durk, förvaringslådor, akterbänk och räcken av aluminium. Förens däck är upphöjt, och passar bra som kastdäck för spöfiske. Akterbänken tillsammans med två klaffbänkar av aluminium bildar en bred enhetlig bänk akteröver. Trolling Control, hydraulisk styrning och en Raymarine a98-kartplotter ingår i paketet.


En stryktålig bow rider i helaluminium för den fartfyllde

Det mjuktgående, vridstyva Shark BR-aluminiumskrovet står som bas för den nya Shark BRX-modellen i helaluminium. Förutom skrovet är även innersidorna, durken, förvaringslådorna, akterbänken och klaffbänkarna i aktern av marinaluminium. BRX-modellen har även utrustats med rejäla 30 mm tjocka aluminiumräcken. Av ergonomiska skäl är styrpulpeterna delvis utav glasfiber.

Främre durken är upphöjd för att fungera som kastyta för spöfiske. Under kastdäcket finns även ett stort förvaringsutrymme för t.ex. fiskeutrustning och annan utrymmeskrävande packning. På förvaringsutrymmets lock kan även en kaststol för spöfiske installeras. Bakom de två styrpulpeterna finns förutom två fristående, fullt vadderade båtsäten även en fast monterad akterbänk. På vardera sida om akterbänken har en klaffbänk utav aluminum monterats, och tillsammans med akterbänken utgör dessa en bred enhetlig yta i aktern.

Nya Shark BRX lämpar sig speciellt för båtåkare och fritidsfiskare som värderar mångsidighet, hållbarhet och lättskötthet. Aluminiumdurken gör Shark BRX väldigt stryktålig och bekymmersfri att använda. Prestandan är som bekant väldigt god och tyst gång är en given egenskap.

Pris med Honda BF115 LU 359.000:-

För finansiering med Swedbank, klicka här!