445 C

Säkerhet och funktionalitet är vad man eftersträvat vid framtagningen av Terhi 445. I Terhi 445 har man skapat rymliga och praktiska förvaringsutrymmen och samtidigt lämnat tillräckligt med utrymme för att passagerarna ska kunna röra sig snabbt och säkert i båten. Mittbänken är monterad så att den enkelt kan fällas ut med en rörelse. När bänken är infälld lämnas en öppen planlösning. Låsbara förvaringsutrymmen finns i fören (3 st) och en i aktern. Även årorna (tillvalsutrustning) går att låsas fast under bänkarna. Öppna fack för tampar och linor finns runt om båten där de enkelt kan nås vid behov.
 

Välj modell efter ditt egna behov

Terhi 445 C, pulpetversionen, är en mer utrustad båt. Som standardutrustning, förutom pulpeten med vindruta och räcke finns sidoräcken samt knapar. Även till denna modell finns tillvalsutrustning som till exempel solbädd. Terhi 445 C är en perfekt transportbåt, fiskebåt och nöjesbåt!
 

Stadig och säker

Terhi 445 är en väldigt stadig båt. När båten ligger still kan man utan problem röra sig runt om i båten utan att båten börjar tippa och man tappar balansen. Båten går enkelt upp i planing med en 20 hk motor och är väldigt lättkörd. Terhi 445 lämpar sig till personer i alla åldrar, vill man ha bättre lastförmåga och använda båten till nöjesåkning kan man välja 30 hk motor. Naturligtvis går det även att ro båten.
 

Låg bränsleekonomi och hög kvalitet

Terhi 445 är storebror och vidareutveckling på storfavoriten Terhi 400. Båten går väldigt mjukt i sjön och har en låg bränsleekonomi tack vare de fina sjöegenskaperna. Välplanerade detaljer utstrålar ett modernt båtliv, här fokuserar man på kvalitet och funktionalitet.

Terhi - Osänkbara kvalitetsbåtar med dubbelskrov och självläns från Finska TerhiTec Oy som är Europas största båtproducent med en produktion på ca 5000 båtar årligen.
 

Kampanjpris 99.900 kr! Pris endast båt 47.000:-
Ordinariepris 119.900 kr För finansiering med Swedbank, klicka här!