445

Terhi 445 är praktisk, säker, ekonomisk, tyst och miljövänlig. Båten finns i två olika modeller: med rorkultstyrning eller som styrpulpet. Perfekt för en större insjö eller vid kusten.
 

Stadig och säker

Terhi 445 är en väldigt stadig båt. När båten ligger still kan man utan problem röra sig runt om i båten utan att båten börjar tippa och man tappar balansen. Båten går enkelt upp i planing med en 20 hk motor och är väldigt lättkörd. Terhi 445 lämpar sig till personer i alla åldrar, vill man ha bättre lastförmåga och använda båten till nöjesåkning kan man välja 30 hk motor. Naturligtvis går det även att ro båten.
 

Låg bränsleekonomi och hög kvalitet

Terhi 445 är storebror och vidareutveckling på storfavoriten Terhi 400. Båten går väldigt mjukt i sjön och har en låg bränsleekonomi tack vare de fina sjöegenskaperna. Välplanerade detaljer utstrålar ett modernt båtliv, här fokuserar man på kvalitet och funktionalitet.

Terhi - Osänkbara kvalitetsbåtar med dubbelskrov och självläns från Finska TerhiTec Oy som är Europas största båtproducent med en produktion på ca 5000 båtar årligen.
 

Pris båt 38.500:-
För finansiering med Swedbank, klicka här!